Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna17

QuickVue - test ciążowy ile kosztuje ??

Polecane posty

Orientujecie sie ile zaplace w aptece na taki test. I ile czasu od stosunku powinno minac zeby wynik byj wiarygodny ?

wielkie dzieki Buła ;] tylko mi chodzilo ile czasu od stosunku w ktorym moglam wpasc moge zrobic taki test

Gość 01011
hmm.. chyba już po 10 dniach od stosunku, można to stwierdzić :) ale nie jestem pewna

Gość 01011
Testy dostępne na naszym rynku wykazują ciążę na podstawie obecności w moczu tzw. gonadotropiny kosmówkowej (HCG). Hormon ten produkowany jest od pierwszych dni po zapłodnieniu. Średnio po dwóch tygodniach trwania ciąży, jego stężenie w moczu jest wystarczające, by móc stwierdzić ciążę na podstawie testu.

Gość nocoty
ja bym robila codziennie az do skutku, tak po ok 30 dniach wynik moznaby usrednic i miec pewnosc przy takiej probie wychodzilo by ci przynajmniej ze co trzeci dzien jestes w ciązy a co 2 nie lub na odwrot jeden test godzine po stosunku to jeszcze mala informacja a tak naprawde to czuj brzuch, kreska, piersi to są objawy ciazy a kase z quicka viu zostaw na pieluchy bo bardziej sie przyda a poza tym jak poszlas do luzka bez zabezpiczenia to chyba jednak po to zeby miec dzieci a nie zeby sie stresowac potem , co nie???