Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania b

antykoncepcja

Polecane posty

bralam wiele pigulek izadna mi nieodpowiadala jestem szczupla osoba i chcialabym przytyc napiszcie czy sa jakies pigulki po kturych sie tyje bo zazwyczaj po wiekszosci waga sie utrzymuje lub sie chudnie

Gość jakas.
ja przytylam po harmonecie ale to sprawa indywidualna

Gość jakas.
ja przytylam po harmonecie ale to sprawa indywidualna

a czy ogulnie dobze sie czulas i ile przytylas

a czy ogulnie dobze sie czulas i ile przytylas

aniu b--> nie licz, że przytyjesz po tabletkach, jeżeli do tej pory zawsze byłaś szczupła, ja tez brałam harmonet przez ok 2 lata i nie przytyłam ani kilograma, tak samo było przy mercilonie, który brałam wcześniej. i tak samo jest teraz, jak biorę jeanine, z tą róznicą, że troszkę mi się biust powiększył( ale tylko trochę, stał się bardziej pełny, a nie powiększył się o cłay rozmiar) jak nie masz predysopzucji do tycia, to żadne tabletki Ci nie pomogą przytyć, to przyjdzioe z czasem. moja waga przrz długie lata utrzymywała się w granicach 45-48 kg ( czasem nawet zdarzało się 42, ale to już wtedy fatalnie wyglądałam), teraz od od jakiegos czasu ważę ok 50-51 kg ( chyba z rok już mi się to trzyma) i na pewno te 3 kg nie sa "zasługą" jeanien, bo biorę ją dopiero od stycznia.

Gość jakas.
Przez kilka pierwszych tabletek czulam sie niezbyt ciekawie w sensie psychicznym. Mialam tez plamienia. Ale przy 2. opakowaniu bylo juz ok. Przytylam 7 kg i urosly mi piersi.