Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemik

mozliwe czy nie?

Polecane posty

Gość nic nie da
potem sie bedziesz zastanawiala czy dobrze go zrobilas albo czy to byl dobry test eeetam lepiej zostaw sobie te dyche na pieluchy (i przestan palic, na wszelki wypadek)

Gość ha ha ha
to bylo baaaaaardzo smieszne... przestance jej mowic takie rzeczy

Gość przestan
ty sie chyba z niej nie smiejesz, co nie?? ona ma problem a ty sobie ha ha stuknij sie

Gość Nie denerwoj sie
jest za wczesnie zeby stwierdzic czy jestes w ciazy, postaraj sie nie myslec o tym. Jak Ci sie opozni okres to wtedy kup sobie test albo idz do lekarza. Szkoda czasu i nerwow na gdybanie. Pewnie ze zdarzaja sie wypadki zajcia w ciaze tuz po okresie a le to wcale nie musialo sie stac w Twoim wypadku. Postaraj sie uspokoic bo przez stres okres tez moze sie opoznic. Zycze opowodzenia.

Gość autorka tego topiku
dziekuje ci bardzo :) masz racje ja sie chyba za duzo stresuje :| od jakis trzech dni po tym jak wymiotowalam troche sciska mnie w zoladku, ale to pewnie pozostalosci po zatruciu :) hehe aj zaszalam z jedzonkiem troszeczke :) ale niepokoi mnie ten bialawy sluz...fgakt,wczesniej tez takie miewalam,ale nie tak obficie.. :( jednak postaram sie troszeczke uspokoic :) kurcze nie mialam juz zagladac na ten topik,ale caly czas jakos zagladam tutaj zeby zobaczyc czy ktos cos sensownego napisal nie nabijajac sie przy tym ze mnie:) dziekuje...jakos sie postaram i poczekam do okresu....a ma sie zjawic okolo 20 maja :)wiec jeszcze troszeczke czasu jest:) pozdrawiam:)

Gość dziekuje ...
jakos teraz na dniach mam sie zamiar wybrac do ginekologa :) hehe no zawsze mamy prezerwatywe + globulke...:) fakt,dlugo we mnie nie byl...ale jednak... wiem,glupio i nieodpowiedzialnie postapilismy... ajjjjj:/ juz nigdy wiecej na zywca :) ani na chwileczke... dzisiaj i wczoraj pobolewaly mnie jajniki...ale mam nadzieje ze to przez owulacje...bosh ja sie wykoncze psychicznie :) mam nadzieje ze sie jednak wszystko ulozy po naszej mysli i na przyszlosc bedziemy baaaaaaaaaaardzo ostrozni:) pozdrawiam wszystkich... dziewczyny,nie badzcie tak glupie jak ja-pomyslcie zanim zaczniecie sie kochac i tak latwo nie ulegajcie wplywom chwili...

Gość ja nie wiem

Gość wrecz przeciwnie
nie sluchajcie dziewczyny ulegajcie chwili, romantyzmowi kto ma rodzic te dzieci w koncu jak nie wy zdrowe mlode polskie przyszle niedlugo matki dzieci sa potrzebne ile ludzi w koncu pracuje w zabawkarskim przemyslie a szkoly ile jest nauczycieli co niemają pracy a wiec wpadajcie i to jak najczeciej moze Tobie tez sie to zdazylo ?????

Gość do wrecz przeciwnie
wez ty pomysl co ty piszesz w ogole.... sama sobie wpadaj,i rodz dzieci jak masz na to pieniadze i ambicje i jeszcze do tego gotowosc...

Gość autorka topiku
dzisiaj zaczely mnie troszeczke pobolewac piersi... ale nie sa wieksze..sa takie jakies...wodniste troszeczke nawet... mam nadzieje ze to skutek owulacji,jak narazie mi sie piersi nie powiekszyly.... jak myslicie??

Gość piers
w ciazy pobolewaja i powiekszaja sie na poczatku troche

Gość autorka topiku
wiem ze w ciazy pobolewaja i sa troche powiekszone na poczatku... moje sie nie powiekszyly ale pobolewaja... i w dole brzucha troszeczke mnie pobolewa.. ale to moze byc tez z przyczyny owulacji ? bo juz sama nie wiem,boje sie

Gość odnośnie problemiku
1. naturalne metody zaqpobiegania ciąży to ... żadna metoda antykoncepcyjna 2. termin owulacji może ulegać zmianom (stres. zmiana klimatu, dieta, itp. ) więc nie jest powiedziane, że nawet jak Masz regularne miesiączki to owulacja zawsze jest w 14. dniu cyklu 3. stosunek przerywany to zawodna metoda antykoncepcji i nie wpływa pozytywnie na relacje między partnerami 4. seks bez zabezpieczenia? ... a jaka tu jest metoda antykoncepcji? 5. myślę, że jest prwdopodobieństwo, że Zaszłaś w ciążę ... polecam test powodzenia

Gość odnosnie problemiku cd.
wydaje mi się, że to za wczesnie na objawy nawet Gdybyś była w ciąży; podejrzewam, że to ze stresu; jak czegoś się człowiek boi i mimo, że nic nie wskazuje na to aby było coś nie tak to człowiek potrafi sam tak uwierzyć, że np. jest w ciąży, że wydaje się jemu, że piersi bolą, że się chyba powiększyły. itp. i w sumie nic dziwnego; jak będziesz się stresować to nawet jak nie Jesteś w ciąży to i tak okres Ci się może spóźnić i brak okresu będzie tu dodatkowym stresem i będziesz tkwiła w kole stresowym; idź do tego ginekologa skoro zamierzasz a on mam nadzieję Cię uspokoi ps. dobrze, że wyciągnęłaś dobre wnioski na przyszłość odnośnie zabezpieczenia i stosunku nie tylko spontanicznego ale i rozsądnego (najlepiej jak to idzie w parze) :) powodzenia

Gość autorka topiku
jejka....zauwazylam u siebie typowe objawy owulacji.... nie macie pojecia jak sie ciesze :) co nie znaczy ze jestem 100% spokojna,zawsze jest jakas obawa.. ale jestem dobrej mysli...... fakt,wnioski wyciagnelam,i sie zastosuje.... co do tego czy jestem w ciazy...mdlosci ustapily(to na bank jednak bylo zatrucie),no i te typowe objawy dla owulacji...cale szczescie... facet tez sie bardzo uspokoil :) wiecie co kobiety? jak nie dostane miesiaczki to sie bede dopiero stresowac...ma racje ta kobitka,co napisala powyzej..po co mam toczyc kolo stresu... mamy teraz nauczke...ale jednak jestem dobrej mysli.pozdrawiam :) ale naprawde myslicie ze dla pewnosci lepiej zrobic test?? i po ilu dniach od stosunku moze on cos stwierdzic?

Gość ejze
owulacji czy menstruacji czy ty czegos tu nie mylisz???

Gość odnośnie problemiku cd.
jeśli masz regularne miesiączki to najlepiej zrób test w pierwszym dniu oczekiwanego okresu; jeśli natomiast masz okres nieregularny to zrób test po ok. 20 dniach od dnia stosunku ... powodzenia

Gość nie nie myle
przed owulacja czasami bola mnie jajniki,poza tym sluz jest taki jak zawsze w tym okresie,mam podwyzszona temperaturke i teraz dopiero powiekszyly mi sie piersi i pobolewaja(tak jak zawsze) hehe wiec tak za 1,5-2 tygodnie powinnam dostac okres :) na razie wszystko na to wskazuje :) aj tam :) skoro juz tyle wystapilo to jest dobrze :) pozdrawiam :) buziaki:) dziekuje za wszystkie sensowne odpowiedzi :) P.S=do menstruacji mam jeszcze czas,potrafie rozroznic te dwie rzeczy :) jestem wlasnie okolo 16 dnia cyklu i tak zawsze (mniej wiecej okolo tego dnia) mam takie objawy wiec sie nie przejmuje :)a prawie zawsze odczuwam objawy owulacji :) jest dobrze :)

Gość yhym