Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkaaaaaaaaa

libido

Polecane posty

Gość karolkaaaaaaaaa

Witam, brałam 4 lata logest i moje libido bardzo spadło, teraz miałam 5 mięcy przerwy w tabletkach ale wkrótce zacznę brać jeanine. Powiedzcie prosze jak u was z ochotą na sex po nich, bo ja własnie z tego powodu odstawiłam logest i boje sie że jak znowu zaczne brac tabletki to ochota na sex znów mi przejdzie. Pisze prosze jak było u Was.

Gość yoki
Jeżeli chodzi o libido to polecam Cilest wiadomo kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na tabsy ale jest wiele opini ze te podwyzszaja ochote na sex. Jezeli chodzi o mnie sa to moje 1 tabletki dlatego nie mam porownania ale jezeli chodzi o wpływ na libido sa bardzo skuteczne moge stwierdzic ze w moim przypadku az za skuteczne.....

Gość zgadzam się z yoki
Toprawda,że u wielu kobiet Cilest zwiększa libido;)...na przykład u mnie:-POdkąd go biorę mam stale wielka ochotę na seks...czasmi aż za wielką,nawet mam sny erotyczne;)Rzeczywiście odkąd zażywam Cilest libido baaaaardzo mi wzroslo;)Wprawdzie każdy organizm inaczej reaguje na poszczególne tabletki ale osobiście polecam Cilest:-)

Gość po cileście
libido spadło do zera po trzech miesiacach ;( no i nienajlepiej się po nim czułam, poranne mdłości, senność, brach ochoty totalnie na wszystko, ale tak jak ktoś wyżej napisał że każde z nich inaczej wpływają na organizm

Ja mam tam samo własnie skonczylam 1 opakowanie ale juz tak w połowie nie miałam na nic ochoty. A poza tym to ta suchość pochwy mnie dobija nie mozna się normalnie pokochać bo zaraz sobie obetre wszystko0 w środku a żelu nie chce bez przerwy kupować.