Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixmen

przerwana miesiaczka

Polecane posty

Gość ixmen

witajcie! mam problem. Ostatnio kochałem sie z moja dziewczyną bez prezerwatywy w 5 dniu okresu. I od tamtej pory okres jej zaniknął. Normalnie ma go 7 dni. Zaznacze że nie doszło do wytrysku na zewnątrz i że stosujemy plastry Evra. I pytanie: czy jeżeli dojdzie do zapłodnienia w trakcie miesiaczki to ona zanika jak w tym przypadku? Czy jest to po prostu zbieżność a wynik czegoś innego?

Gość ixmen
tylk że evre stosujemy juz pół roku. I od początku wszystko było jak w zegarku. Okres kończył sie z 7 dniu zawsze.Stąd to zaniepokojenie.

Gość nawet jak doszło do
zapłodnienia( w co bardzo watpię bo to jest praktycznie niemożliwe-prezeciez sie zabezpieczyliście)to okres będzie nadal trwał.Zapłodnienia nie powoduje nagłego przerwania krwawienia w czasie trwania miesiączki.Mysle,ze to nagłe przerwanie krwawienia to zbieg okolixczność...a to,że okres zawsze u Twojej dziewczyny zawsze trwał 7 dni z teraz 5...organizm to nie maszyna i zawsze zdazają się jakies wahania w czasie trwania miesiaczki:-)Mysle,ze na pewno nie macie sie czym przejmowac.Ciąza w tym przypadku jest praktycznie wykluczona!