kamila22 0 Napisano Maj 9, 2005 WITAJCIE NIE WIEM CO SIE DZIEJE .CAŁY CYKL NIE PRZEPUSCILAM ANI JEDNEJ TABLETKI, nie wymiotowałam dzis 4 dzien od ostatniej tablety a krwawienia nie ma Nie wiem co jest grane! Czy któras tak miała.Ja biore juz cilest 10 mc i zawsze miesiaczka pojawiala sie na 2 -3 dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przestan Napisano Maj 9, 2005 panikowac na pewno dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przestan Napisano Maj 9, 2005 panikowac na pewno dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiziamizia__ Napisano Maj 9, 2005 luzik, czasem tak się zdarza. dla świętego spokoju zrób sobie test. ale na pewno jest wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiziamizia__ Napisano Maj 9, 2005 luzik, czasem tak się zdarza. dla świętego spokoju zrób sobie test. ale na pewno jest wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mel22 Napisano Maj 10, 2005 Też tak miałampo Jeaninie. Nie dostałam w ogóle krwawienia . Schiza,test-ujemny. Byłamu ginekologa, mówiże tak się zdarza i jeżeli nadal tak będzie i będę sie tym stresoować to ewentualnie zmienimy tabletki, ale poJeaninie dobrze się czuję więc zobaczymy. Nie martw się będzie dobrze!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamila22 0 Napisano Maj 11, 2005 uff krwawienie jest... dzieki za wszystkie odpowiedzi\' pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach