Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Czy ja wiem czy warto się męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Czy ja wiem czy warto się męczyć co trzynasty znowu masz myśli samooobójcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Tak szczerze to nie bardzo większego sensu w tym wszystkim nie ma ładne rzeczy można mieć ale i się bez nich obejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: co trzynasty znowu masz myśli samooobójcze Nie ja nigdy nie miałem takowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak szczerze to nie bardzo większego sensu w tym wszystkim nie ma ładne rzeczy można mieć ale i się bez nich obejść na szczęście ty nie masz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Po prostu przemek można nie robić nic szczególnego a i tak gdzieś cie wrzuci życie może nawet w lepsze Zobacz anastazje sama wróciła nic nie robiłem Tak samo utrzymanie mieszkania i nieutrzymanie obie drogi gdzieś zaprowadzom jedna w progres rzeczywistości rtv może parka na kwadracie druga w setki tysięcy do gry na giełdzie w namiocie obie som jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: na szczęście ty nie masz nic Ja jusz mam za dużo przemek i muszę zacząć ciąć ✂ po co mi 10 komputerów 7 wystarczy np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: sugerowałeś tu targnięcie się wielokrotnie Nigdy ja lubię życie chce zobaczyć do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Po prostu nie macie matury i wszystko zupełnie inaczej odbieracie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Po prostu przemek można nie robić nic szczególnego a i tak gdzieś cie wrzuci życie może nawet w lepsze Zobacz anastazje sama wróciła nic nie robiłem Tak samo utrzymanie mieszkania i nieutrzymanie obie drogi gdzieś zaprowadzom jedna w progres rzeczywistości rtv może parka na kwadracie druga w setki tysięcy do gry na giełdzie w namiocie obie som jakieś ciebie twoje nieróbstwo i to że nie chcesz się leczyć zaprowadzi na ulice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Po prostu nie macie matury i wszystko zupełnie inaczej odbieracie Ty masz szkołe specjalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: ciebie twoje nieróbstwo i to że nie chcesz się leczyć zaprowadzi na ulice Ulica z setki tysięcy jest ok ja mam własnościowe nie socjalne jak elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: no co ty, niemożliwe aby ludzie inaczej odbierali świat od odklejusa siedzącego w piwnicy i rypiącego kawałek plastiku. Bardzo możliwe brak umiejętności czytania ze zrozumieniem przeinaczanie go ja se filozofuje przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Widziałem takiego typa tiktoka mówił że bezdomności to byl jego najpiekniejszy czas ja kiedyś wracałem od dziewczyny bez kasy bo portfel zostawiłem w taxi i tesz milo wspominam te wszystkie km ludzi co spotkalem fajna przygoda byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: ja kiedyś wracałem od dziewczyny bez kasy bo portfel zostawiłem w taxi i tesz milo wspominam te wszystkie km ludzi co spotkalem fajna przygoda byla przecież ty dzikusie sie z domu boisz wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Gdybym wtedy po prostu wrocil taxi tesz to nie mial bym tylu wspomnien z tamtej nocy te wszystkie swiatla miast stacje benzynowe huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja jusz mam za dużo przemek i muszę zacząć ciąć ✂ po co mi 10 komputerów 7 wystarczy np W końcu dociera do upoślaka ze ten 20 letni elektrozłom tylko miejsce zajmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: przecież ty dzikusie sie z domu boisz wyjść Nie boje się ale to forum jest chorych ludzi co innego jednak z sympatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie boje się ale to forum jest chorych ludzi co innego jednak z sympatii Anastazja pisała że panicznie bałeś się z nią spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: W końcu dociera do upoślaka ze ten 20 letni elektrozłom tylko miejsce zajmuje Akurat ps2 to jest fajne i ladne Ciężko ogarnąć tyle urządzeń software Jest taki moment że czasem lepiej mieć 1 a używać 18 konsol a nic nie używać Parados wyboru im więcej mamy opcji do wyboru, tym trudniej podjąć decyzję i tym mniej jesteśmy z niej zadowoleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: Anastazja pisała że panicznie bałeś się z nią spotkać No z niom się boję ma szemrane towarzystwo i zawód taki ciemny sam rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Albo nie rozumiesz zresztą ty nie masz nic do stracenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No z niom się boję ma szemrane towarzystwo i zawód taki ciemny sam rozumiesz Mewa się nie bał i ja widzisz nic mu się nie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Mewa się nie bał i ja widzisz nic mu się nie stało Dał do zrozumienia że wial aż buty gubil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, fekalne pazuzu napisał: wszystko co tu dzisiaj pisałeś to mi wyświetla za każdy razem nerwicę natręctw Nie nie mam tego typu rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 381 Napisano 5 godzin temu Kiedy ty leżak utkasz odyb? Nadajesz jak kataryna i końca nie widać. Ile można pier..ić głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Kiedyś jeszcze w it i buda 2x wszystko sprawdzalem ale obecnie raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Kiedy ty leżak utkasz odyb? Nadajesz jak kataryna i końca nie widać. Ile można pier..ić głupoty. Jak zarobie mlny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 259 Napisano 5 godzin temu Chociaż wtedy tesz se bede piepszyc tylko że jednocześnie będzie mi ssac jakas pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 381 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: on będzie tak do śmierci napierrdalał bo to jedyne miejsce gdzie ludzie dają mu uwagę, po prostu jest tutaj najgorszym wybrykiem natury. Spoko, ale bez przesady. Gorzej niż baba na straganie, a to i tak połowę bajery przejmuje al. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach