Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latka zmartwiona

srodki wczesnoporonne

Polecane posty

Gość 23latka zmartwiona

witam was dziewczyny mam powazny problem wspolzylam z chlopakiem i prawdopodobnie pekla nam prezerwatywa teraz okres mi sie spoznia juz prawie tydzien boli mnie brzuch w dole, jestem senna i narazie to wszystko podejzewam ciaze ale narazie brak mi odwagi na zrobienie testu,jeszcze mam nadzieje i czekam na okres!Tak sobie obliczylam ze jak by zaszlo do zaplodnienia to pewnie bylabym gdzies w 3 tygodniu ciazy.A wiec przechodze do rzeczy na tabletke po jest juz za pozno i chcialam cos wiedziec na temat innej metody wczesnoporonnej jakie są i do kiedy mozna ja zastosowac to bardzo wazne a czas nieublaganie leci.jutro zrobie test i bede wiedziala czy jest ciaza czy nie ale chce miec informacie na temat srodkow wczesnoporonnych w razie W!!! z gory dziekuje i prosze o szybka i fachowa odpowiedz kogos kto sie na tym zna! pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie panie

dlaczego przez pekniętą prezerwatywę chcesz zabić? środki wczesnoporonne są w POlsce niedostępne legalnie... dziewczyno. weź się opamiętaj!!!

Gość fdgdgfdghj
Byl tu gdzies na kafe link do strony z przepisem, jak zabic dziecko za pomoca Cytotecu lub Arthotecu, wywolujac poronienie, do 9 tygodnia chyba. No cos, Twoja decyzja. Niestety nie pamietam adresu, ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz :/ womenon....cos tam

Gość dlaczego kiedy
dziewczyna sie pyta o konkretna rzecz zaraz pojawiaja sie umoralniajace komentarze?? ona widac juz sie zdecydowala wiec czeka na odpowiedzi na konkretne pytanie.... poza tym 3 tygodniowy plod jest jeszcze baaardzo malo rozwiniety i lepiej teraz niz pozniej

Gość dlaczego kiedy
dziewczyna sie pyta o konkretna rzecz zaraz pojawiaja sie umoralniajace komentarze?? ona widac juz sie zdecydowala wiec czeka na odpowiedzi na konkretne pytanie.... poza tym 3 tygodniowy plod jest jeszcze baaardzo malo rozwiniety i lepiej teraz niz pozniej

Gość fgdfdgdfg
ale o co ci chodzi, przeciez jej odpowiedzialam?

Gość spokojnie
:) to bylo do hmmm

Gość jezeli jestes to
w 5cio tygodniowej ciazy.poczatek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, (owulacja występuje ok. ok. 14 dnia cyklu)

Gość Magdaa27
Odsprzedam Arthrotec orginalne opakowanie zakupione w aptece. Wazne do 2019 roku. Podaje meila parka2830bb@wp.pl