Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻĄDŁO

CZY MOGŁO DOJŚĆ DO ZAPŁODNIENIA ??????

Polecane posty

Gość ŻĄDŁO

Dziewczyny wiem że to już się powtarzało ... ale czy jeśli wzięłam tabletkę (po przerwie) dwa dni niż powinnam to czy powinnam się obawiac ciąży ?????????? Dodam jeszcze że czasami zapomne tabletkę i wezmę ją po np. 4 godzinach. Pisząc to przypomniałąm sobie że nie wzięłąm;/:(

Gość nie wiem
Chodziło mi o to że wzięłam bletkę dwa dni za wcześnie niż powinnam :):) Skończyłąm opakowanie w czwartek ... więc powinnam drugie zacząć w piątek ... a wziełam tabsa w srodę ;/;/

Gość nie wiem
Chodziło mi o to że wzięłam bletkę dwa dni za wcześnie niż powinnam :):) Skończyłąm opakowanie w czwartek ... więc powinnam drugie zacząć w piątek ... a wziełam tabsa w srodę ;/;/

Gość nie wiem

Gość Przeciez są testy
ciążowe, które można kupić w aptece, więc nie rozumiem po co nam zawracasz takimi duperelami głowę. Jak zapominasz o środkach antykoncepcyjnych to juz twój problem głupia guło.

Gość smietana
Don Alfonso .... SSIJ :)

Gość peace out
A cipe to sobie w domku znajdz :):):):) bo chyba taka jedna musiała Cię wydalić na świat :) Tak sądzę ... no chyba że wyszedłeś z probówki ... to nie mam pytań :):)