Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuha

...czy to objawy????

Polecane posty

Gość Martuha

... kochałam sie z moim chłopakiem...to był stosunek przerywany....ostatnio miałam problemy z oddawaniem moczu,mam opławy i bóle w brzuchu czy gdzies.... mój chłopak mówi ze wszystko jest ok ze nic sie nie stanie... no ale moje obawy sa jednak...czy mozecie cos zaradzic????

Gość misiarka
nie mozemy , to przejdzie samo po 9-ciu miesiacach jak tak na wlasna prosbe sie urządzilas to teraz nie jęcz tylko z godnością przymij sytuacje, urodz i wychowaj na mądrzejsze diecko co bedzie wiedziało od matki co to i po co jest normalna antykoncepcja testow nie rob bo szkoda kasy , nie odwrócą juz sytuacji, a kasa Ci sie przyda na wyprawke

Nie twierdzę, że nie mozesz być w ciąży, bo oczywiście mozesz, ale według mnie opisywane przez Ciebie objawy świadczą o stanie zapalnym pęcherza i pochwy, więc biegiem do ginekologa, bo niepotrzebnie się męczysz, a samo napewno nie przejdzie. Zastanów się też nad innym sposobem zabezpieczania. Pozdrawiam 🌻

Gość Martuha
DO MISIARKA: a co ty do mnie tak ostro?? sie zapytałam tylko czy to objawy...nie znasz mnie wiec niewiesz co bym zrobiła gdybym była w ciaży . ja niewiem po co tacy tu ludzie jak ty są ;/

Gość misiarka
poto zeby osoby ktore nie dorosły do seksu i posiadania dzieci uzywały skutecznej antykoncepcji a nie po fakcie wysylaly rozpaczliwe błagania 'poooomuzcie, nie wiem co mam zrobic" trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje czyny seks to przyjemnosc ale i zawsze ryzyko ciązy, zakażen, hiv, kto o tym nie pamieta niech sie trzyma za rączke a nie pod kołderke jak mamy nie ma wdomu wskakuje od razu z chlopczykiem

Gość Martuha
DO MISIARKA: po pierwsze nie pisałam BŁAGAM POMÓŻCIE MI !!! :[ po drugie nie właże z chłopakiem do łóżka za kazdym razem jak rodziców nie ma w domu po trzecie jestes strtasznie nie miła ... to było tylko pytanie... dlatego że chciałam wiedzieć tylko czy takie są objawy.... no ale ok rozumiem ... heeh 3m sie :|

na chuj zrzezacie, dziewczyna sie pyta to chce normalnej odpowiedzi , to nie jest forum od umoralniania! ...

Gość ostro
szczerze watpie pozdrawiam ❤️

Gość to mi wygląda
na obajwy stanu zapalnego pecherza i pochy (zdarza sie po stosunku, żdaen dramat), idź do gina i bedzie ok.Trzymaj się.:) a te misiarke czy kto tam najeżdża na dziewczynę co pyta A NIE BŁAGA O POMOC proszę skasowac..:P żałosna jestes..