Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola23

RATUJCIE RATUJCIE!proszę Was!

Polecane posty

Gość ola23

mam pytanie.nie wiem co jest spowodowane brakiem okresu u mnie?kochałam się z chłopakiem ale zawsze używaliśmy prezerwatyw kupionych w aptece.o żadnych stosunkach przerywanych nie było mowy, tylko prezerwatywy.powinnam miec okres 10 a do tej pory się nie pojawił choć miałam objawy pojawienia się go np w postaci bólu brzucha.pomóżcie mi bo nie wiem czy to ciąża czy coś innego! proszę

Gość zrób
sobie test:)

Gość a zawsze mialas okres
co do dnia? Skoro nic sie nie wydarzylo co mogloby wskazywac na ciaze, to czemu sie boisz? Jak bedzie sie spozniac tydzien lub dwa, to zrob test. Teraz i tak nic innego nie zrobisz bo na cokolwiek za pozno. A jak sie bedziesz tak stresowac, to jeszcze bardziej opoznisz miesiaczke

nie stresuj się, bo tym bardziej nie dostaniesz (stres opoznia miesiaczke).Zrób test to się uspokoisz.Nie musisz być w ciąży, przesunięć okresu (nawet o te parę dni- to naprawde niewiele, dziś dopiero 13) może być wiele przyczyn. Spokojnie, nie denerwuj się, zmykaj zaraz do apteki.Będzie ok.:)

Gość teraz ratujcie
z honorem przymij ciaze, urodz obywatela seks = prokreacja a nie sodoma i gomora dumna bądz zes matką zostaniesz

Gość spokojnie
ja kiedyś nie miałam okresu przez 4 miesiące! nie to nie żart, a powodem był stres i spowodowana nim torbiel jajnika; Tobie okres się spóźnia kilka dni, to jeszcze nie powód do paniki, choć wiem łatwo powiedzieć bo sama miałam niedawno jazdy, że mimo, że się nic takiego między mną a facetem nie wydarzyło to każdy dzień spóźnienia okresu był jednym wielkim stresem; poczekaj spokojnie na okres pewnie się pojawi; jak zwykle miałaś okres regularny to zrób test już teraz ale jak zwykle Ci się trochę wahał to zrób go po ok. 20 dniach od waszego ostatniego stosunku powodzenia papa