Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia1

Trójmiasto-Redłowo, kto rodził?

Polecane posty

Gość magnolia1

Jestem z Trójmiasta i jestem w 4 tygodniu ciąży, jako prowadzącego doktora wybrałam dr Świątkowskiego, który pracuje w szpitalu w Redłowie. Czy może jest tu jakaś kobietka z Trojmiasta, która rodziła w Redłowie bądz była pod opieką dr Świątkowskiego. Czy dr jest ok-na mnie zrobił dobre wrażenie, jak szpital?

Gość Lacerta
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1300094 Ja byłam pacjentką dr Świątkowskiego, ale nie chodziłam do niego na wizyty, tylko musiałam spędzić kilka dni na patologii ciąży. Gdybym trzymała się diagnozy tego lekarza, mogłabym nie doczekać się na swoje dziecko.... Na szczęście nie dałam sobie nic wmówić i słuchałam mojej lekarki prowadzącej. Dzięki niej mój synek jest na świecie.

Gość Exelka
poczytaj topik "szpitale w Trójmieście" tam opisuja sziptal w Redłowie...ja rodziłam tam w 2001 r. i bardzo sobie chwalę porodówkę, super położne i lekarze

Gość Exelka
cześć...poczytaj soebie topik "szpitale w Trójmieście" tam opisują szpital w Redłowie.....ja tylko dodam ze sam poród pomimo bólu wspominam bardzo dobrze, lekarze i położe miłe i naprawde starają się kobiecie pomóc i ulżyć...polecam a do tego jak masz jeszcze swojego lekarza to tym bardziej...powodzenia:)

Gość ja nie widze tego watku
dlaczego???

Gość i dalej nic

Gość Ninka35
Rodziłam w sierpniu 2004 w Redłowie. Bez komplikacji, bez problemów. Sympatyczny lekarz, bardzo !() sympatyczne położne i pomocne w czasie porodu i po.