*Anka* 0 Napisano Maj 12, 2005 Witam.Biorę Microgynon w sumie dopiero od niecałego tygodnia,ale mój organizm dość dziwnie reaguje.Od paru dni odczuwam dziwne lekkie \"mrówki\" w nogach,lub czasem nogi mam na przemian albo zimne(dłonie też)albo znów czuję napływ ciepła..Wiem,że drętwienie części ciała jest przeciwskazaniem do brania tabletek,ale u mnie nie można nazwać tego dokładnie drętwieniem.Występuje to pare razy dziennie.Wiem,że organizm różnie na początku reaguje na tabletki,ale przyznam ,żet roszkę się tym przejelam... Moze któraś z Was dziewczyny przechodziła coś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga40 Napisano Styczeń 17, 2006 Od miesiaca mam ciagle lodowate nogi od stóp do kolan , a w stopach uczucie ciężaru, miejscami brak czucia, a miejscami jakby lodowate bryły. Nie jest to drętwienie ani ból. Na początku było trochę drętwienia. Od miesiąca nie biore tabletek antykoncepcyjnych. Stało się to jak jeszcze brałam tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maratika Napisano Styczeń 17, 2006 a czy poza tabletkami jakoś zmieniłaś odżywianie? albo więcej stresu czy coś takiego? ja mam i miałam odkąd pamiętam bardzo często zimne dłonie i stopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga40 Napisano Styczeń 17, 2006 Też wcześniej miałam często zimne stopy ale obecnie nawet po nocy mam lodowate. Byłam u lekarza i leczy mnie obecnie na depresję endogenną ale nie poprawia sie prawie wcale. Chodzę na jakuzzi i kręgarza, dużo ćwicze i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga40 Napisano Styczeń 17, 2006 Jeśli chodzi o odżywianie to w ogóle nie mam potrzeby ani jedzenia ani picia ale staram się regularnie coś tam przegryźć i wypić. Schudłam 3 kg , obecnie przez tydzień jak zaczęłam więcej jesc przytyłam 1 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisis Napisano Wrzesień 14, 2006 tez mam takie dretwienie przy tych tabletkach ale dopiero 6 tabletka wiec poczekam czy rzucic? co radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiorka = Napisano Maj 14, 2008 ja bior microgynon21 od około pół roku i nie mam żadnych skutków ubocznych, wszystko jest w porzadku (nie liczac tego ze troche mi piersi urosly) ani nie przytylam, ani nie schudlam :D tylko tak po okolo osiemnastej tabletce mam minimalnie mniejsza ochote na seks ale pozniej jest okres i znowu tak samo ale jakos mocno mi to nie przeszkadza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenka349483 Napisano Maj 14, 2008 czesc dziewczyny ja tez biore te tabletki i czuje sie ok a moge z robic sobie przerwe w braniu 2 dniowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach