Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsze tabletki anty

ginekolog+ pierwsze tabletki ANTYKONCEPCYJNE!

Polecane posty

Gość pierwsze tabletki anty

Witam, W przyszłym tygodniu mam wizyte u ginekologa. Juz kiedys, jako dziecko tam bylam, dlatego nie chce pytać o to jak wyglada taka wizyta, bo to wiem. Zalezy mi natomiast na pytaniu czy ginekolog juz podczas tej wizyty przepisze mi tabletki antykoncepcyjne [bo taki jest moj powód wizyty] czy bede musiała robić jakies badania typu pobranie krwi? Jesli macie ochote napiszcie jakie były Wasze pierwsze tabletki antykoncepcyjne i czy to był dobry wybór?

Gość zamyslona
powinien zrobic ci badania krwi mozesz isc jeszcze przed wizyta u ginekologa na proby watrobowe i badanie krzepliwosci, i tak na to nei daja skierowania wiec rownie dobrze mozesz sobie isc sama i od razu dac ginekologowi mi przepisal rgulon ktory biore do tej pory (poltora roku), nie mam zadnych skutkow ubocznych wiec sadze ze jest dobrze dobrany:)

Gość Marcjanna
Cześć. nie martw się na pewno bedzie dobrze i przepisze Ci. Ale piszę do Ciebie w innej sprawie. Kupiłam większy zapas (6 opakowań) ale jednak zdecydowaliśmy się z mężem że już czas na dzisdziusia i w związku z tym mam je do sprzedania. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać na e-mail marcjj@interia.pl Myślę ze za połowę ceny. Każde opakowanie jest w kosmetyczce. Data ważności 2007-o6

Gość Marcjanna
Cześć. nie martw się na pewno bedzie dobrze i przepisze Ci. Ale piszę do Ciebie w innej sprawie. Kupiłam większy zapas (6 opakowań) ale jednak zdecydowaliśmy się z mężem że już czas na dzisdziusia i w związku z tym mam je do sprzedania. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać na e-mail marcjj@interia.pl Myślę ze za połowę ceny. Każde opakowanie jest w kosmetyczce. Data ważności 2007-o6

Gość buuu
ty Marcjanna, czemu ty wciskasz innym swoje tabletki??? nawet nnie piszesz jakie to sa a juz je wciskasz!!!! ehhh....dziewczyna sie pyta czy jej od razu przeposz e aty jej mowisz ze ty mozesz jej sprzedac?? rety.....

Gość mimi...
mi przepisal juz podczas pierwszej wizyty, byl to microgynon 21, ktory kompletnie mi nie pasowal:( potem zmienilismy na harmonet i ak do dzisiaj biore ehhhh...

Gość lili77777
CZy po każdym opakowaniu tabletek robi sie 7 dniowa przerwe ?? nawet jezeli to nie jest pierwsze opakowanie tylko ktores z kolei?? Odpoiszcie prosze

Gość tez to samo
tez mam ten problem tez ide wlasnie za tydz do lekarza po 1 tabsy... i mam nadzieje ze mi je odrazu przepisze, miewam b nieprzyjemne uplawy czy powinnam o tym powiedziec lekarzowi, czy to wplynie na przepisanie tabletek????? po jakim czasie jest juz pewnosc ze nie zajde w ciaze?

Gość tez to samo
??

Gość marta marta
boze...chcecie tabletki a nie chcecie mowic ze macie uplawy lub inne dolegliwosci? to powinno byc na 1. miejscu a potem jak lekarz was zbada i stwierdzi ze jest wszystko w porzadku to powinny pojsc w ruch tabletki.... no coz, ja mialam jako pierwsze tabl yasmin , bralam go ponad rok i co sie okazalo? ze przez rok prawie wylysialam;/ teraz zmienilam na novynette ale nie wiem czy sa ok, bo to dopiero poczatek icgh brania, takze sama czekam na ich dszialanie-oby dobre i bez skutkow ubocznych... a mysle ze przed dobraniem tabl anty najlepiej wlasnie zrobic badania krwi, bad hormonalne, proby watrobowe i krzepliwosc... lekarze raz na 100 pacjentek je zlecaja... mnie lekarz pod tym wzgledem olal ale nie wiedzilam ze trzeba cos takiego robic, wiec uznalam ze ejst oki. ale teraz mam juz innego lekarza:) milej wizyty i powodzenia aa i nie kupuj tabl jezeli lekarz ci ich nie polecil... to beznadziejna sparwa...

Gość tez to samo
dzieki bardzo za info powiedz mi jeszcze jakto jest jak biore z 1 dniem okresu tak? i wtedy co sie z nim dzieje ....biore tabletki i przez te kilka dni on nadal jest, nie kumam tego;/ nigdy sie tym nie interesowalam a teraz jesmtem zmuszona na 2-3 miesiace je brac;/

no więc jak bierzesz te tabsy w pierwszym diu @ to on ciągle jest, co prawda mi sie skrócił - trwał 2 dni (a zawsze ponad 10)

Gość tez to samo
rozumiem i po jakim czasie mozna bezpiecznie sie kochac?

Gość tez to samo
wogle to sie cykam brania tych tabletek jakos mam zle przeczucia tyle sie mowi o tych skutkach ubocznych ;/

Gość szuka wciaż szuka
słyszalam ze cycki tez sie powiekszają?? to tak odrazu ??? jak reagowalyscie w 1 miesiacu brabia tabletek ???

Gość szukajaca......
???????? hello????????