Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkbfewkjbfkab

Diane i trądzik...proszę o radę

Polecane posty

Gość jkbfewkjbfkab

Dostałam Diane ze względu na "włoski", ale przy okazji miała się poprawić cera i włosy. Tymczasem mam z dnia na dzień co raz więcej wyprysków! Włosy bez przery mi się przetłuszczają! To dopiero pierwsze opakowanie... Może przesadzam? Co o tym myślicie?

Gość jhkl
była już tutaj laska z podobym problemem, a to potwierdza, że antyandrogen może u niektórych odnosić skutek odwrotny do zamierzonego:-) Musisz to skonsultować z lekarzem, a jeśli cera się pograsza to odstawić w cholerę , Diane i tak jest jednym z największych paskudztw jakie oglądała farmakologia

Gość mialam tak samo
ja dostalam diane na tradzik niestety podczas brania tych tabletek trodzik nasilil sie do tego stopnia ze w zyciu jeszcze takiego nie mialam jezeli masz jeszcze wiecej wypryskow to natychmiast odstaw diane bo pozniej sobie nie poradzisz z cera

Gość betttinka22
ja tez po dianie dostalam takich wypryskow ze szok i do tej pory nie moge sobie z tym poradzic...

Gość jkbfewk..
Dzięki za listy.Już wariuję. Takich "syfków" w życiu nie miałam! Ale czy lekarz da mi coś innego na te moje włoski? Czy macie jakieś doświadczenia w tym względzie?

Gość ja mam takie doswiadczenia
ze nie ma nic lepzego niz diane. Poczekaj jeszcze moze tak reagujesz na pierwsze opakowanie. papa

ja tez tak mialam na poczatku, po pierwszym opakowaniu mi sie lekko wygladzilo a po trzecm mialam tak gladka cere jakiej w zyciu nie mialam! cierpliwosci wiec, mi pomoglo

Gość alicjaS
Na ulotce jest napisane że na początku brania trądzik może się nasilić. POCZEKAJ, po 2 lub 3 opakowaniu będziesz miała pryszcze z głowy.SPRAWDZONE-mnie też po pierwszym wysypało

ja mialam diane i niestety podobny problem, mialo pomoc a dalo skutek odwrotny i lekarz stwierdzil ze trzeba zmienic to na cos innego no i teraz mam regulon. na dodatek diane nie nalezy zbyt dlugo brac, po jakims czasie trzeba zmienic na inne tabletki

Gość shimmery
Obecnie biore diane-35 od ponad roku i stan cery mam zadowalający,chociaż trochę to trwało(ale napewno wcześniej trądzik mi się nie nasilił)

Gość natie
ja bralam diane i podczas pierwszych 3 miesiecy bardzo mnie wysypalo...potem juz przestaly wychodzic , ale co z tego, skoro te, ktore powstaly zosatwily blizny i przebarwienia...a nigdy nie mialam tak, ze jak sie zrobil pryszcz, to potem tyle czasu utrzymywala sie po nim plama....a teraz za toduzo mam takich plam..glebszych nawet..!

Gość MałaMi.....
TO NORMALNE NA POCZATKU... TAK MOZE BYC... MI BARDZO POMOGLO ...