Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Kiedy Diane 35 zacznie działać???

Polecane posty

Gość

Zostało mi jeszcze 10 tabletek do końca pierwszego opakowania , po którym listku zauważyłyście poprawę w leczeniu trądziku?? Mi wciąż wyskakują nowe pryszcze.

Gość blackrose
Ja jutro zaczynam drugi listek i widzę niewielką poprawę. Przede wszystkim spłyciły mi się guzy , takie jakby wulkany nie do wyciśnięcia. A to, że wychodzą syfki to podobno jest wynikiem oczyszczania się skóry, wszystko co siedzi wewnątrz musi wyjść na zewnatrz i potem już będzie lepiej. A zresztą w ulotce pisze wyraźnie , że poprawa skóry następuje po 3-4 cyklach.

Gość mi juz przy pierwszym opakowan
iu przestaly sie tak wlosy przetluszczac. Po 3-4 miesiacach zero syfow na dekolcie, plecach, twarzy.

Gość
Dziękuję za odpowiedzi 🌼 Nie liczę na całkowicie gładką twarz bo w cuda nie wierzę ale mam nadzieję na sporą poprawę.

Gość Monia D
jakieś dwa lata temu brałam dione z tego samego powodu... przed studniówką patrząc w lustro ryczałam, tak miałam "pooraną" twarz. wtedy dermatolog zapisał mi hormony. brałam przez 6 miesięcy.myśle,że powinnać uwierzyć w cud. zostały mi na twarzy jeszcze dołki,ale na to też znalazłam sposób... narzeczonego, który mnie kocha i twierdzi,ze jestem śliczna ;) i klinike, która laserowo wyrównuje niedoskonałości. radzę jeśli oczywiści moge... dużo optymizmy i wiary... pozdrawiam M