Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: na pewno tak jest, powinieneś zacząć realizować ten projekt jak najszybciej. Nie chce mi się malowac mieszkania na biało pod sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 1 godzinę temu zresztą popisz sobie o tym z ai, ono jest mądrzejsze ode mnie i lepiej ci poradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, fekalne pazuzu napisał: zresztą popisz sobie o tym z ai, ono jest mądrzejsze ode mnie i lepiej ci poradzi. Ai mi radzi robić biznes płyt a namiot ostateczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: zresztą popisz sobie o tym z ai, ono jest mądrzejsze ode mnie i lepiej ci poradzi. Dokładnie ty idziesz spać a leżak popisze z ai. To najlepszy pomysł Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1652 Napisano 1 godzinę temu I z Anastazją. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Wszystko w sumie zależy od rynku giełdzie jakbym zobaczyl 5 fal w dół na spx jakies połowę mniej punktów niz teraz i wszystko by się spinalo at wskazniki big tech by byly np 0.886 to ja bym od razu mieszkaniem chciał aby ale ai mówi że wtedy wystarczy i mój kapitału a wybijemy się za drugim razem i grając jusz systematycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, fekalne pazuzu napisał: zresztą popisz sobie o tym z ai, ono jest mądrzejsze ode mnie i lepiej ci poradzi. Albo można zagrac roznicom po zakupie kawalerki ewentualnie wynająć pokój ja to nie bardzo w namiot się widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie nie radzę sobie z 50m2 to sprzątać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Ja bym jusz wyhamowal bankructwo ale ciągle coś kupuje rtv albo jest presja forum dyskusyjne zebym zrobił podłogi kuchnie lazienke coś to som koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Z zarobków stycznia bym przezyl i z lutego jusz jest tak plynnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Jak nimfuś nie mam ale to trzeba by jak elka latac z mopem 3x dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Zobaczymy gdzie życie zsprowadzi co będzie to będzie najcarniejszy scenariusza to mi odpalom setki tysięcy minus koszty spółdzielni zaległości czynszu a do takiej licytacji to jeszcze 5-10lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Mam wszystko poplacone a musi narosnac tam z 5% wartości nieruchomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Nie wiadomo co za mental będzie za 5-10lat czy jeszcze będę siglem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Tysiące aukcji można w tym czasie ogarnąć i reinwestowac w następne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Dlatego ten czas jest tak drogi dobrze że wyluzowalem z anastazje jeszcze muszę wyluzowac umówić się na okreslonom godzinę codziennie jak kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Niestety ja nie sernik nie rzuce wszystko robić dla niej kaloryfer musi być silna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Nie mam czasu na głupoty coś za coś huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 58 minut temu Elki technike może przytule life is brutal najwyżej jom strace ale som ważniejsze rzeczy teraz niż super forma zebym się podobal seksualności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach