Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latawiec kafeteryjny

KRZYŻÓWKI TOPIKÓW

Polecane posty

animrumru, te Zrazy to już chyba obsesja jakaś ;) mój ptak ma ok 14 cm we wzwodzie i ok 12 cm obwodu i mam kompleksy z tego powodu >>> ile kosztuje przenosna klateczka dla ptaszka? :D

Zakladam kacik poetycki.... >>> Nie poruchasz sobie bracie, kiedy gównem śmierdza gacie >>> chcę być brudnym mopem u Twych drobnych stóp :D Dziś idę do psychiatryka.Co tam mnie czeka? >>> pierdy w extremalnych sytuacjach ;)

CZY KTOS MA SPOSÓB NA SIERSC KOTA? ..... FUTRO-moda czy okrucieństwo? CZY KTOS MA SPOSÓB NA SIERSC KOTA? ..... wymarzone sztuczne futerko moro - gdzie w Lublinie? Co ugotować aby facet nie mógł już o mnie zapomnieć....? ..... przypalony dywan (Zrazy...??) ;-) Fermentacja w jelitach, wzdęcia, niestrawność, gazy.. co mi jest?? ..... Zrazy...?? :-D

Gość orient express
najseksowniejszy polski aktor ----> Jestem najarany w pracy

Gość poważna krzyżówka
POZYTYWNE MYŚLENIE raz jeszcze ----> czy to pułapka?

Jak lizać, miętosić i targać cyce aby dziewczyna oszalała z rozkoszy? ---------> Bardzo dokładnie, nucąc przy tym wojskowe melodie :-D :-D :-D

Gość hehehehehehhehehehhehehhee

Gość hehehehehehhehehehhehehhee
Pierdzę zapacem benzyny - co będzie jak wybuchnę? ---- Męska tragedia na dyskotece

Gość hahahahahahahahahahahahha
Debata prezydencka na Polsacie. Kto był lepszy? - Podszywacze tego forum - łączcie się!

Gość hahahahahahahahahahahahha
jak polecieć na dwiarz od stodoły - umowa np z idea do matek siedzących w domu z małymi dziećmi,którym bardzo się nudzi-jak poleciec na drzwiach od stodoly? Blizny potradzikowe !!!!!!!!!!!!!! - męska tragedia na dyskotece Moja córka doprowadza mnie do szału-Klatka dla gryzonie czy są tu jakieś fajne osiemnastoletnie babeczki?Tak???No to łączmy się!-Blizny potradzikowe !!!!!!!!!!!!!! Mam 28 lat i nadal jestem prawiczkiem , co jest ze mna nie tak ?-lubię jak ktoś używa słów których znaczenia nie rozumie lubię jak ktoś używa słów których znaczenia nie rozumie-proszę, powiedzcie jak brzmi klauzula o przetwarzaniu danych osobowych Debata prezydencka na Polsacie. Kto był lepszy? -Gwiazdy bez makijażu

Gość pds
W jaki sposób wyczyścić wychodek za stodołą? - gra z nagrodami JAK ZAŁOŻYĆ GRUPĘ WSPARCIA????? - MOJA TESCIOWA MOJA ZMORA - Rzeczy z czasow PRL wywalic tesciową z naszego domu - naboje do korkowca Skarpety ze sztucznego materiału plus spocone stopy - MaM 20 lat i nigdy nie byłam na randce!!! Poszukuje linka z wystepu Mandaryny w Sopocie? - WYBIERZMY NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ!

Mandaryna w Sopocie --> dzień bez sexu pije malibu a on nie dzwoni --> ale mi śmierdzą stopy duże wargi sromowe --> pyszne grzybki pierdzę zapachem bęzyny - co będzie jak wybuchnę ? --> pytanie do facetów ;)

pytanie związane z chałupnictwem --> sposób na helikopter :D

HEJ KOBIETKI I DZIEWCZYNY JAK LUBICIE JAK SIE DO WAS MÓWI?? :-D miau Bardzo mi sie spieszylo i musialem przepuscic autobus bo za jego kierownica..... :-D kanarek Jak odstraszyć koty? :-D miau Co oznacza skrót ost. obok tematu? :-D Ostry Dyzur Jestem najarany w pracy :-D jak poleciec na drzwiach od stodoly? jak poleciec na drzwiach od stodoly? :-D Narkotyki to ZGUBA

mini klub dla miłośników zwierząt --> fajna zabawa ;)

krótki stosunek...jak pomóc jemu --> pytanie odnośnie udzielania korepetycji

pytanie do kasjerek... >>> Która by sie puściła z ROMANEM GIERTYCHEM obcisłe spodnie >>>> Męska tragedia w dyskotece O czym rozmawiać na randce gdy zapadnie martwa cisza? >>>> Jaka sperma ? O czym rozmawiać na randce gdy zapadnie martwa cisza? >>>> Porozmawiajmy o grubości... Dziewczyny - pytanie o wasze krocza >>> jaka sperma?

Która chce sie pobawić moim dzwonkiem? >>>> Mini klub dla milośników zwierząt ;)

komu obiągnąć ? --> klub zero zobowiązań

czy jest ktoś z Radomia ??? co sądzicie o tym mieście --> bardzo ważne i krępujące ;):D:D