Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlajakosa

najgorsze tabletki anty

Polecane posty

Gość zlajakosa

NO dziewczyny: Jakie są wg Was najgorsze tabletki antykoncepcyjne. Które odradzacie? Ja głosuję na Jeanine.

Gość Anabelle_wroc
popieram: JEANINE i na pewno YASMIN beda takie same, nie ma sie co cieszyc, ze wejda na polski rynek :P bardzo zle reagowalam tez na CILEST, teraz wogole nie biore tabletek, odstawilam i czuje sie swietnie. Sztuczna ingerencja w naturalna gospodarke hormonalna kobiety moze naprawde zle sie skonczyc...

Gość hormonetka
ale piszcie tez dlaczego tak uwazacie!!! ja biore logest i nie narzekam wiec ciekawa jeste dlaczego wam nie pasowal... :)

Gość Logestowa
Ja biore Logest juz 2 lata i rowniez nie narzekam ;)

Gość hormonetka

Gość hormonetka
ooo!ja tez 2 lata ale wlasnie robie pierwsza przerwe bo facet mi wyjezdza na 3-4 mce:(

Gość cd
ja zle reagowalam strasznie na minulet na cilest niby dobrze ale przytylam 5 kilo...w ogole zgadzam sie ze sztuczna ingerencja na dobre nie wychodzi...teraz tez nie biore...

Nie da się wymienić najlepszych albo najgorszych tabletek. Dobiera się je do indywidualnych potrzeb organizmu. Co jednej służy, drugiej szkodzi. Tyle.

Ja jade juz 3 rok na harmonecie i jest zajebisty. na poczatku odechcialo mi sie po nim palic, ale to juz minelo ;P poza tym, podniosl mi chyba nieco cisnienie, i dzieki temu przestalam byc taka snieta i nie do zycia... ale kizdy organizm reaguje inaczej. moja kolezanka po harmoniecie byla nie do zniesiania. ryczala, wkurwiala sie o byle co... no dramat... zerwala by ze swoim kolesiem, bo juz mial jej dosc, ale przestala brac i wrocila do normy ;P

Gość magdaaaa........
ja biore harmonet, bardzo je sobie chwale, w ogole nie mam zadnych skutków ubocznych, nawet najmniejszych, tak jakbym ich nie brała.

Zarowno po Harmonecie jak i Logesie urosly mi piersi (mam swoje duze, wiec to nie jest dobre). Włosy tak mi sie przetluszczaly, ze jak umylam rano to po poludniu mialam juz nieswieze (nigdy nie robilo mi sie nic takiego). Libido spadlo do zera niemal od pierwszej tablety. Utylam

Gość gość
Mojej starej rośnie wąs i mo muskle