Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Srelcia się litowala a ty i tak wywaliłes info że slala ci pisde czy tam cycofony i tyle warta jest znajomość z tobo ale ty niby jesteś ok W tym przypadku nie byłem okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 1 godzinę temu Tak. I z tego powodu wysłałaś mu zdjęcia do oceny. Co za idjotki matko jedyna. Nie do uwierzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu A choj cię to obchodzi nie wiem w czym typ jest lepszy, moja opinia ty też swoje masz i możesz nie zesrraj się czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko. To tylko kobieta A wygląda jak chłop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Moje 50 kg mogłyby tego nie udźwignąć dryblasie obelżywy, spadaj. Ja 97 kg. To może zrobimy próbę? Chodź nachyl się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Tak. I z tego powodu wysłałaś mu zdjęcia do oceny. Co za idjotki matko jedyna. Nie do uwierzenia Chciała to wysłała, Ty dałaś publiczny pokaz w czerwonym wdzianku, więc w czym problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja 97 kg. To może zrobimy próbę? Chodź nachyl się. Co za knur …. Nie nie, to nie na moje nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Chciała to wysłała, Ty dałaś publiczny pokaz w czerwonym wdzianku, więc w czym problem ? Nie będę się poniżać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ty też slalas cycofony. Mam was dość boty zasråne. Codziennie te same śpiewki. A yebac ty też byś wyslala jakbyś nie miała obwisłych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: A choj cię to obchodzi nie wiem w czym typ jest lepszy, moja opinia ty też swoje masz i możesz nie zesrraj się czasem Nie rozumiem za bardzo jaki ty masz ból dupy do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 1 godzinę temu Nigdy więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Nie będę się poniżać. Zrobiłaś co chciałaś i wyszło super, więc daj żyć innej po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Co za knur …. Nie nie, to nie na moje nerwy. No co? Trochę mi się ulalo przez zimię. Nakazuję ci wracaj mój magiczny jednorożcu! Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie rozumiem za bardzo jaki ty masz ból dupy do mnie? Szykuje się kolejny widmok co chce ludzi ustawiać, trzeba zwyzywać do przodu żeby się nie panoszylo dziadzisko Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Zrobiłaś co chciałaś i wyszło super, więc daj żyć innej po swojemu Jesteś podłym chłopem. I to jest fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Traffic Lights napisał: Jestem realnie atrakcyjna a ty średnio więc mnie to nie obchodzi. Moczymordo. Co innego mi pisałaś, jak zabrałaś o fotkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Jesteś podłym chłopem. I to jest fakt. Nie, jestem szczery. Pokazałaś się jak chciałaś to żaden wstyd. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Szykuje się kolejny widmok co chce ludzi ustawiać, trzeba zwyzywać do przodu żeby się nie panoszylo dziadzisko Mogę już sikać w majtki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mogę już sikać w majtki? Szczaj a mam gdzieś jeśli Srelcia ci liże jaja bo inni nie muszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Co innego mi pisałaś, jak zabrałaś o fotkę. To ty zebrałeś o fotkę maila podając swego. Ja pamiętam . Ja nie w ciemię bita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Traffic Lights napisał: To ty zebrałeś o fotkę maila podając swego. Ja pamiętam . Ja nie w ciemię bita. Przecież ty mi 3 maile podałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przecież ty mi 3 maile podałaś 2, a że byłeś tak pijany że nie potrafiłeś ich skopiować to wyskoczyłeś ze swoim … Haa ha niemykrzyk Edytowano 1 godzinę temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Teraz jeszcze niech Bicu siknie w gacie samemu płacząc przez jakieś swoje bóle dopy że baby wolo badbojow alkoholików a on incel co mnie też guwno obchodzi a ja swoich prywatnych boli dopy przez impertynencka hipokryzję sikacza sralowanego mieć nie mogę Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Traffic Lights napisał: 2, a że byłeś tak pijany że nie potrafiłeś ich skopiować to wyskoczyłeś ze swoim … Haa ha niemykrzyk A swojeg potrafiłem skopiowac? To kto pierwszy wysłał, więc jak mogłem zebrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, Zero cukru napisał: Popalone styki Jest taki kawalek gdzie w refrenie są popalone styki. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Teraz jeszcze niech Bicu siknie w gacie samemu płacząc przez jakieś swoje bóle dopy że baby wolo badbojow alkoholików a on incel co mnie też guwno obchodzi a ja swoich prywatnych boli dopy przez impertynencka hipokryzję sikacza sralowanego mieć nie mogę Was się czytać nie da. Wieczny ból dupy i wonty. Tak się właśnie kończy niedopchanie i zastąpienie faceta kotem. Na starość to wam dopiero odwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jest taki kawalek gdzie w refrenie są popalone styki. ;pp Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wiem Ciekawe czy masz na myśli tą samą co ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Was się czytać nie da. Wieczny ból dupy i wonty. Tak się właśnie kończy niedopchanie i zastąpienie faceta kotem. Na starość to wam dopiero odwali. W dopie mam problemy innych chuopow i ich szlory które lizom ich jaja ja mam swojego kota i wypjerdalac tak, widmo już zdechł ok bo jeszcze UJ wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Wiem 5 minut temu, Zero cukru napisał: A swojeg potrafiłem skopiowac? To kto pierwszy wysłał, więc jak mogłem zebrać? Jeszcze pisałeś że ładniejsza od Elki hahaha. No raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach