Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SŁONKO16

BOJĘ SIĘ UTRATY CNOTY...

Polecane posty

Gość SŁONKO16

MAM WSPANIAŁEGO CHŁOPAKA CZUŁEGO KOCHANEGO^_^POSTANOWILIŚMY WSPÓŁZYĆ ALE JA SIĘ BOJĘ TO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY KONTAKT FIZYCZNY. I PROSZE WAS O POMOC CZY JAK CHŁOPAK PRZEBIJA BŁONE DZIEWICZĄ CZY TO BOLI?!BOJĘ SIĘ ŻE MNIE TO BĘDZIE STRASZNIE BOLAŁO BŁAGAM POWIEDZCIE CZY TO NA SERIO BOLI CZY TO MOJE UROLJENIA...

Gość krnoi
hmmmmmmm

Gość Ciocia_Zła_Rada
Niestety to potworny ból. Czujesz się tak jakby rozpalonymi szczypcami rozrywano Ci ciało. Nie ma na to rady, chyba że spora dawka morfiny ale nie kupisz jej legalnie. Musisz być dzielna i zacisnąć zęby i wytrzymać. Jak będziesz miała szczęście zemdlejesz z bólu i wtedy nic nie będziesz czuć. Ale za to już po wszystkim będziesz prawdziwą kobietą. Pozdrawiam!

Gość ireneusz
NIE MASZ SIĘ CZEGO BAĆ. JA SWÓJ PIERWSZY RAZ PRZEŻYŁEM W WIEKU 14 LAT I NIE BYŁO TO NIC STRASZNEGO. GRUNT TO ZAUFAĆ CHŁOPAKOWI, JA SWOJEGO KOCHAŁEM DO SZALEŃSTWA I TYM BARDZIEJ ŁATWO POSZŁO, MUSISZ TYLKO WZIĄŹĆ TROSZKĘ KREMU NAJLEPIEJ KY I POSMAROWAĆ ODBYT. NIE ŁAM SIĘ I GŁOWA DO GÓRY! :)

Gość SŁONKO16
DZIĘKI ZA RADY :*A CZY TO ODRAZU PRZESTANIE BOLEĆ CZY TRZEBA ODCZEKAĆ JAKIŚ CZAS ?A JAK TAK TO JAKI?!

Trzaba odczekac slonko ... :-) W Twoim wypadku zaczekalbym ze 4 lata jeszcze ...

Gość SŁONKO16
czemu akurat 4 lata?

Gość bo wtedy blona
w wieku 20 lat jest cieniutka i nie boli nic a nic, ale jak masz mniej niz 20 to boli jak sam skurw.... !!! myslalam ze zdechne z bolu i wyladowalam w szpitalu!! ale po 20 jest luziiik

Gość SŁONKO16
serio czyli radzisz mi poczekac jeszcze 4 lata?^_^a jaki jest to rodzaj bólu?

Gość skurwielek hahahaha
hahahaha

Gość do slonko
nie widzisz ze robia z ciebei idiotke... ehh ta mlodziez

Gość SŁONKO16
TO POWIEDZCIE SERIO JAK TO JEST!

Gość kryzsiuniekpysiuniek
wezcie dziewczyny nie wkopujcie piszcie kobity jak to jest sam sie chetnie dowiem

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
hyhyhy racja

Gość SŁONKO16
BŁAGAM WAS DZIEWCZYNY PISZCIE!

Gość zacisnij zeby
a pizde wazelina dobrze wysmaruj :P

Gość SŁONKO16
TAK THX HAHAHA

Gość SŁONKO16
TAK TAK A ZRESZTĄ W CZYM TO POMOŻE?

Gość agencja
przysiegam że jestem całkiem szczera. przed moim "pierwszym razem' naczytałam sie w bravo i bravo girl jaki to ten pierwszy raz jes cudowny i wogóle blask księzyca srelemorele w koncu sie zdecydowałam to zrobić ja piernicze dupa jasio z tymi kitami wszystkimi "jaki to on był cudowny, jak mi szeptał do ucha i love you i wogóle, ptaki cudnie świergoliły" do dupy z tymi kitami z bravo była tylko żeczywistość. Najpierw cholera cięzko było skubanego do środka włożyć i już na starcie się śmiesznie i niezrecznie zrobiło i chciałam zrezygnować ale chłopaki sami wiecie że jak już sie tak daleko sprawy mają to facet nie odpuści więc kontynuowaliśmy. Jak już "wszedł" i "doszedł do mojej błonki to autentycznie nie ściemniam uczucie takie dziewczyny jak by wam ktoś tam nóż wsadził ja piernicze łzy mi poleciały i juz było po pierwszym razie potem była dłuuuuuga przerwa odechciala mi sie figo fago