Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia24

bardzo prosze o porade-te pierwsze objawy??czy to aby ciaza??

Polecane posty

Gość madzia24

spoznia mi sie okres juz 2 tydzien- ale w sumie mam nieregularny i czasami u mnie tak bywa.Poza tym piersi mnie bola, i zbiera mnie na wymioty!!!prosze poweidzcie czy to aby ciaza? w dodatku sluz mam inny niz zwykle???nie wiem jaki jest w okresie ciazy???prosze napiszczie mi jak to z wami bylo!!!z gory wielkie dzieki!!!!

to mozliwe ze ciąza , ale moze stres tak wpływa na Ciebie ... przez to okres moze sie spoznic , zdenerwowanie moze doprowadzic do wymiotów jak tak mam , najlepiej idz do lekarza ... narazie sie nie przejmuj , wiecej spokoju !

Ja bardzo szybko zorientowałam się że jestem w ciąży.Okres mi się zaczą spóźniać,zaczęło byc mi niedobrze.Na początku myslałam że to z nerwów ale zrobilam test i odrazu wyszedł pozytywny.Tobie też to proponuję zrobić.Test nie jest przecież drogi (ok 15zł) a można się upewnić na prawie 100%.Co do objawów to wskazują niby na ciąże ale to niekoniecznie musi byc własnie to.Moja lekarz powiedziła że miała kiedys takie objawy a okazało się że nie była w ciąży.Jesli chcesz sie upewnić na 100% to najlepiej zrób ten test bo wiem jak nerwy potrafią wtedy żżerać z niepewności.Testy wykrywają już 5-6 dniową ciążę ale jesli jest robiony tak wcześnie to wynik może wychodzić mało czytelny albo test może być wogle biały.Wtedy najlepiej zrobic badanie moczu.Mojej siostrze takie własnie wychodziły testy (zrobiła ich chyba z 7) i dopiero takie badanie potwierdziło ciąże.Pozdrawiam Trzymaj się!

Gość zrób test
i będziesz miała pewność co się dzieje; po co się zadręczać własnymi myślami? powodzenia