Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapka

ciaza kiedy do lekarza??

Polecane posty

Gość zapka

drogie przyszle mamusie, kiedy byliscie pierwszy raz u lekarza?? jakie badania??, jakie mieliscie pytania? prosze o pomoc!!

Gość jak to kiedy
jak najszybciej!

Gość zapka
wybieram sie jutro, czy będe miala jakies badania?? o co moze mnie pytac?? nie wiem na ile mam sie wyrwac z pracy:(

Gość mloda M
Droga zapko! Lekarz tylko cie zbada zrobi USG aby potwierdzic czy rzeczywiscie jestes w ciazy i ktory to jest tydzien. Ja przez pierwszy miesiac niemialam @ i poszlam do lekarza na drugi miesiac okazalo sie ze to 7 tydzien:) Z pracy na troszke musisz sie urwac bo jak to u lekarza zawsze moze sie przedluzyc ale taka wizyta nie trwa wiecej niz jakies 20 25 minut powodzenia napisz jak bylo:)

Gość będziesz
miała badanie na fotelu, będzie pytać o termin ostatniej miesiączki i zleci różne badania, prawie wszystkie z krwi się robi oprócz moczu oczywiście ;). Będzie cię ważyć i zmierzy ciśnienie. cała wizyta pewnie potrwa z pół godziny

Gość no raczej
USG na pierwszej wizycie nie będzie... "ręcznie" określi wiek ciąży i dopiero potem USG, na którym określą dokładny wiek i termin porodu

Gość mloda M
Moj lekarz juz na pierwszej wizycie zrobil mi usg i podal przypuszczalny termin porodu... wiec jak widac roznie to bywa i kazdy ma swoje zwyczaje...

Gość zapka
ostatni okres mailam 10 maja, więc to jakiś 4 -5 tydzien, poradnych nudnosci nie mam, ale meczy mnie straszna zgaga i ciagle biegam do lazienki, sama nie wiem co lepsz :D