Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kudłata bójka

okres a pigułki

Polecane posty

Gość kudłata bójka

cholera w 7 dniowej przerwie nie wystapił okres - co się dzieje???? Dlaczego??? Brałam tabletki regularnie czy to może byc najgorsze???

hej, a masz jakies objawy? bo ja wlasnie mam dzis pierwszy dzien 7 dniowej przerwy, ale od trzech dni boli mnie brzuch a dzis rano bylo mi niedobrze, czy tak to jest jak sie konczy opakowanie tabletek? bo moj chlopak sie smieje ze mam jakies dziwne zachcianki :)

Gość kudłata bójka
wiesz to juz jest 5 dzien mojej przerwy i nic. Wczoraj miałam rozwolnienie ale to chyba nie objaw. Tak poza tym to raczej nie ale boli mnie brzuch. Boże nie wiem co mam zrobić

Gość C I A Ż A mozliwa
może jesteście w 0,01% ktore wpadna mimo tabletek... albo zmiany hormonalne - zbadajcie poziom hormonów

no dobra to za male prawdopodobienstwo zebysmy obydiwe byly odsetkiem procenta :))) ja sie nie martwie bynajmniej, co bedzie to bedzie a i tak bedzie dobrze :D, moze sobie wmawiam ze ten sledzik i ogorki kiszone z rana to jakos tak ot tak :D :D :D no i moj wspanialy humor :)

Gość kudłata czarna
ja nie mam wspaniałego humrou :-( a zachcianki pojawiają się dużo później - nie na początku ciąży

Gość fruttella
hmmm .. dobrze trafiłam.. ja mam 3ci dzień czekania, ale u mnie sytuacja o tyle gorsza, że 1. zmieniałam tabsy 2. w poprzedniej przerwie brałam lekkki bo lekki ale jednak antybiotyk 3. no i ogólnie... I co będzie? czy ktoś wie?

Co będzie? chyba czekamy wszystkie :) ja nie mam zadnych zachcianek tylko moj chlopak sobei wymysla ze mam co bym nei chciala :)