taka_pokraka 99 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie jesteś na bieżąco. 41 Że ja? Może. Nie śledzę tego aż tak dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie wątpię, że tacy są, ale czy to już ten przypadek? Serio nie wiem co jej dają te szopki, ale widać coś dają bo inaczej by ich nie odstawiała. Myślisz, że twój mąż jest przekupny? Oni z Białorusi i za ... nie współpracują z KGB, bo pytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie wątpię, że tacy są, ale czy to już ten przypadek? Serio nie wiem co jej dają te szopki, ale widać coś dają bo inaczej by ich nie odstawiała. ona naprawde czesto pije to widac moze czasmai udaje jak sie z niej smieja ale na bank kilka razy widzialem jak byla na bombie. meneli jest w tym kraju wiecej niz ci sie wydaje. zapytaj wlasnie w zabie czy maja duzo itd. jak ich pociagniesz za jezyk to ci powiedza ilu maja stalych meneli niektorzy nauczyciele np. ida do pracy do szkoly i wpadaja wlasnie o 6 po wodke i po szkole po kolejna tym razem wieksza butelke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) polska to kraj meneli w samolotach tez to dobrze widac jeszcz enie wystartuje dobrze a polowa juz odkreca wodke Edytowano 1 godzinę temu przez libedovsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 2 Napisano 1 godzinę temu Jest różnica między prawdziwymi bezdomnymi a sytuacją na granicy. Chcesz żeby zalała cię fala "uchodźców". Normalny człowiek zgłasza się do odpowiednich instytucji a drugi będzie kopać tunele pod granicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 99 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bożena z moderacji napisał: Myślisz, że twój mąż jest przekupny? Oni z Białorusi i za ... nie współpracują z KGB, bo pytałem Jeśli tak, to całą kasę musi puszczać na divki i alkohol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano 1 godzinę temu A jak nie pić w tym kraju niektórzy się muszą znieczulić żeby wytrzymać wśród najtrzezwiejszych gadów ja bym eliminowała czasem tych przez których czeba pić bo się znęcają psychicznie nad ludźmi tak bo nie wiadomo jak alkoholikom pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: A jak nie pić w tym kraju niektórzy się muszą znieczulić żeby wytrzymać wśród najtrzezwiejszych gadów ja bym eliminowała czasem tych przez których czeba pić bo się znęcają psychicznie nad ludźmi tak bo nie wiadomo jak alkoholikom pomoc jak sie ma slaba psychike to do psychiatry a nie po wodke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 99 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, libedovsy napisał: ona naprawde czesto pije to widac moze czasmai udaje jak sie z niej smieja ale na bank kilka razy widzialem jak byla na bombie. meneli jest w tym kraju wiecej niz ci sie wydaje. zapytaj wlasnie w zabie czy maja duzo itd. jak ich pociagniesz za jezyk to ci powiedza ilu maja stalych meneli niektorzy nauczyciele np. ida do pracy do szkoly i wpadaja wlasnie o 6 po wodke i po szkole po kolejna tym razem wieksza butelke. Wiem, że są tacy ale to margines. Na pewno nie jest to masowe zjawisko. Nawet jak takich kilku jest to jest to ułamek klientów, choć żabki mają specyficzna klientelę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 254 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Traffic Lights napisał: Z kolegą na poczcie imprezę zrobiliśmy ale tak po cichaczu Pocztę też włączyli w to jak dworce PKP do ogrzania się dla bezdomnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, libedovsy napisał: jak sie ma slaba psychike to do psychiatry a nie po wodke Jak się jest pèdofilem socjopatycznym illuminati jak epsteiny w białych rękawiczkach z pięknymi frazesami a guwnem we lbie podłym człowiekiem to ktoś kiedyś wbije noz w plecy i nie alkoholik tylko ich sojusznik tak Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, libedovsy napisał: jak sie ma slaba psychike to do psychiatry a nie po wodke po pierwsze ja bad boy i chwdp, a po drugie czy ja się jakoś niewyraźnie wyrażam? https://x.com/i/grok?conversation=2018246912642564275 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1079 Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, Traffic Lights napisał: Maluśka. 🩷🩷🩷 Choinkę już schowałaś? Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 13 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Jak się jest pèdofilem socjopatycznym illuminati jak epsteiny w białych rękawiczkach z pięknymi frazesami a guwnem we lbie podłym człowiekiem to ktoś kiedyś wbije noz w plecy i nie alkoholik tylko ich sojusznik tak co to za ogolnoswiatowy trend z jakim epsteinem ludzie przezywaja jakby nie wiadomo co to bylo. chlop se kupil pare dzi.wek i wypozyczla znajomy tez mi wydarzenie. setki tysiecy ludzi na tym swiecie sa sprzedawani wbrew swojej woli a ludzie przyzywaja chlopa ktory nikogo do niczego nie zmuszal tylko placil leniom ktorym sie nie chcialo pracowac za dawanie tylka tez mi wydarzenie. po 15 latach sobie nieroby przypomnialy ze byly wykorzystane jak juz nadghryzl je zab czasu i nie bylo chetnych placic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 2 Napisano 1 godzinę temu Dzień dobry. U nas już dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Choinkę już schowałaś? Dzień dobry Choinkę to libed ma w swoim samochodzie na desce rozdzielczej, ale kogo obchodzą te kontrolki xD łysy cwelu Edytowano 1 godzinę temu przez Bożena z moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 254 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Choinkę już schowałaś? Dzień dobry Teraz poszła się ogrzewać z przyjacielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Choinkę już schowałaś? Dzień dobry Cześć. 🩷 nie jeszcze shahaha na trzech króli schowam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovsy napisał: co to za ogolnoswiatowy trend z jakim epsteinem ludzie przezywaja jakby nie wiadomo co to bylo. chlop se kupil pare dzi.wek i wypozyczla znajomy tez mi wydarzenie. setki tysiecy ludzi na tym swiecie sa sprzedawani wbrew swojej woli a ludzie przyzywaja chlopa ktory nikogo do niczego nie zmuszal tylko placil leniom ktorym sie nie chcialo pracowac za dawanie tylka tez mi wydarzenie. po 15 latach sobie nieroby przypomnialy ze byly wykorzystane jak juz nadghryzl je zab czasu i nie bylo chetnych placic O to chodzi że to inteligentne głowy które pouczają ludzi a sami roochaja dzieci i gwauca ludzi aż do krwi i sami będą yebani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 437 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, libedovsy napisał: ona naprawde czesto pije to widac moze czasmai udaje jak sie z niej smieja ale na bank kilka razy widzialem jak byla na bombie. meneli jest w tym kraju wiecej niz ci sie wydaje. Meneli, czy alkoholików? Bo to ogromna różnica. Zgadzam się, że alkoholików jest bardzo dużo w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 81 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bożena z moderacji napisał: Choinkę to libed ma w swoim samochodzie na desce rozdzielczej, ale kogo obchodzą te kontrolki xD łysy cwelu Weź się odwal od niej dobrze ci radzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Tak jak ten Mangione zabił sobie zjepa z firmy ubezpieczeniowej, myślą że są bezkarni ale nie da się tak wiecznie Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Meneli, czy alkoholików? Bo to ogromna różnica. Zgadzam się, że alkoholików jest bardzo dużo w Polsce. Jesteś zbyt blisko z ruchem chorzów, węglołaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Weź się odwal od niej dobrze ci radzę Niestety nie mogę, ale jeszcze się na niej przejedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 2 Napisano 1 godzinę temu Jest różnica między menelem i alkoholikiem. To pojęcie względne które jest rozpatrywane przez psychologów którzy nic nie mają do roboty a tak samo piją każdego dnia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1079 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Traffic Lights napisał: Cześć. 🩷 nie jeszcze shahaha na trzech króli schowam Trzech Króli było 6 stycznia Ja po Świętach Bożego Narodzenia schowałam, bo moje koty przewracają choinkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1079 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Teraz poszła się ogrzewać z przyjacielem. Z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Trzech Króli było 6 stycznia Ja po Świętach Bożego Narodzenia schowałam, bo moje koty przewracają choinkę. a ustaliłaś już ile masz tych kotów, bo raz piszesz że 5, innym razem 4, co w sumie koreluje z twoim IQ odnalazłabyś się w Somalii xD Edytowano 1 godzinę temu przez Bożena z moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 437 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bożena z moderacji napisał: Jesteś zbyt blisko z ruchem chorzów, węglołaku Warto zobaczyć Chorzów? Zbyt często reklamujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 254 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Z tobą? Każdy ogrzewa jak może i gdzie może. Duży apel był, aby się ogrzewali w tych dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach