Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruttidimare

W którym dniu przerwy macie okres?

Polecane posty

Gość ***alicja z krainy czarów
biorę harmonet,krwawienie mam 3 dnia

Gość erwfe
kiedyś w trzecim, nawet w drugim dniu przerwy, teraz najczęściej w piątym

Gość Aionka
po Yasminie mam krwawienie 3-go dnia

Gość karolina 84
hej ja walsnie mam przerwe dzis jest 5 dzen i jeszcze nie mam krwawienia, roblam na wszeli wypadek dwa testy , jeden dwa dni temu a drugi dzis( bo niestety mam paranoje) oba byly negatywne, a przez ostatnie dwa tygodnie w ogole sie nie kochalam wiec chyba wynik wyszedl dobry, wiec dlaczego nie mam jeszcze krwawiena??

Gość czy to normalne
ja dostalam w 1 dniu odstawienia okres hmmm mialyscie tak?

Gość mam..
pytanie ;)Ile najczesciej trwa Wam okres przy tabletkach anty??????

Gość harmonet
a ja mam pytanko... biorę harmonet (1wsze opakowanie). i doczytałam się, że robi się przerwę 7dniową więc jeśli powiedzmy wystąi krwawienie w 4 dniu przerwy to będzie ono występowało tylko przez 3 dni? ;> i jeśli zaczęłam brać tabletki w czwartek to rozumiem, że kolejne opakowanie (po tej 7dniowej przerwie) też powinnam zacząć brać w czwartek? a jeśli mija więcej lub mniej niż 7 dni do tego czwartku? to jak powinno się brać? proszę o uświadomienie ;D

robisz 7 dniową przerwę i bez względu na to czy masz krwawienie czy nie, zaczynasz następne opakowanie ósmego dnia

Gość harmonet
a jeśli np skończy mi się opakowanie w poniedziałek a biorę tabletki w czwartki to mimo wszytsko mam brać ósmego dnia, czy czekać do czwartku?

Gość lovelaska
czy podczas tych 7 dniach przerwy mozna uprawiac sex bez prezerwatywy? Jestem dopiero po pierwszym opakowaniu i to moja pierszwa 7dniowa przerwa:) Ostatnia tabletke wzielam we srode...a dzisiaj uprawialam sex(bez kodoma oraz nie mam jeszcze miesiaczki)i prosze jakos mnie upewnic,ze nic sie ze mna"w pozniejszym czasie"dziac nie bedzie.Rozumiem ,ze drugie opakowanie mam rozp..we czwartek? dodam jeszcze,ze po tym pierwszym opakowaniu postanowilam zmienic na inne tabletki anty z LOGESTU NAmicrogynon ,i czy to nie wplynie na to -co powyzej napisalam?