Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybór należy do Ciebie

regulon, diane czy mikrogynon??

Polecane posty

Gość wybór należy do Ciebie

mile panie, gdybyscie mialy wybrac, ktore z tych pigulek sa najlepsze na cere, to ktore byscie wybraly? powaznie pytam i dziekuje za powazne odpowiedzi :)

Gość shimmery
Biorę Diane-35 i stan cery znacznie się porawił-jestem zadowolona z brania tych tabletek.Do pozostałych się nie wypowiem,bo nie wiem nic o ich działaniu.

Gość Juz to przeszłam
Zdecydownie Regulon albo Microgynon. Diane-35 w prawdzie szybciej i mocniej działa ale są większe skutki uboczne po odstawieniu tego leku.

Gość ja uwazam ze lepsze
sa DIANE-35. Na microgynonie mialam WSZYSTKIE OBJAWY CIĄŻY. Doslownie kazdy. I do tego nasislily mi sie objawy androgenizacji.

zgadadzam isę co do diane, mój ginekolog sam mi je odradza, choć sama wolalabym je bo są tansze... ale bardzo duzo skutków ubocznych, niebierz tego

:) ja brałam i regulon i microgynon i obie były jak dla mnie oki:) nie mi się po nich nie działo, klopotów z waga czy cerą nie miałam:) piersi tylko mi urosły o prawie jeden numer:D ale i tak wydaje mi sie że to sprawa każdej z nas z osobna bo każdy organizm jest różny i to że u mnie tak to było nie daje 100% gwarancji że tak samo będzie u Ciebie:) najlepiej porozmawiać z ginekologiem (też człowiek i nie trzeba się go bać:)) i ustalić co będzie najlepsze:) pozdrawiam wszystkich

Gość o jakich
o jakich skutkach ubocznych diane-35 mówicie???Ja brałam przez 2 lata nie biorę rok i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych

Gość bonnie_blue
Niestety na syfki i nadmierne owlosienie leczy tylko Diane lub inne tabletki o dzialaniu antyandrogennym.

Gość kedziorek
biore mikrogynon choc mam dziwne bole glowy dosc czeste choruje na egzeme nie wiem czy dobrze ze je biore lekaz mowil ze nie szkodza

Gość REGULON
Moje doświadczenia z Regulonem:) - poprawa cery przy 5 opakowaniu; mniejsza obfitość okresu; waga w normie; cena... ehh.. może być.

Gość Seal
Brałam plastry, ale przerzuciłam sie na Regulon głównie ze względu na cenę. Za plastry płaciłam 64 zł, a za Regulon płacę 23. Różnica olbrzymia.

Gość lalalallala
Ja po regulonie czułam się normalnie, czyli tak jak bym wogóle nie brała:)zmieniłam na microgynon ze wzgledu na cenę i narazie tez czuję się ok, tylko mam pytanie.Czy jak się zmienia tabletki to przez pierwszy miesiąc trzeba zabezpieczać się dodatkowo?

Ja brałam Diane 35 przez 6-7 lat i na cere pomógł mi bardzo co do skutków ubocznych to oczywiscie że są jak po każdych tabletkach!!