Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozi

Mój penis

Polecane posty

Gość kozi

Niedawno postanowiliśmy z dziewczyną współżyć ze sobą, lecz mam pewne obawy albowiem mój penis ma ponad 20 cm, i nie wiem czy to dobry pomysł by współżyć z 16 latką. Kocham ją z całego serca i chciałbym to zrobić ale się o nią boję, co może jej grozić podczas stosunku? Czy powinniśmy się Kochać?

Gość typhoon
jesli sobie jaj nie robisz z ta dlugoscia i w ogole, to moim zdaniem mozecie sie kochac, ale to tez zalezy od dlugosci jej pochwy, niech idzie do lekarza i on to zbada. a poza tym ostroznosci i delikatnosci nigdy za wiele.:) zycze wam udanego i cudownego sexu ps ile Ty masz lat?

Gość kozi
Nie, nie robię sobie jaj. 17 z groszami.

Gość wiem jak to jest
Hoho , ładne wymiary :):) Wydaje mi się że jeśli będziesz odpowiednio delikatny, tworzysz idealną atmosfere i Twoja kobieta będzie odpowiednio mokra ... to dacie radę :) Mój chłopak ma 23 cm ... i też musiał troszkę poćwiczyć. Może też być tak że będziesz musiał próbować ze 3 razy żeby być "do końca" w niej :):):) Ale w końcu się uda :) Trzymam kciuki :)

Gość jest to co ma być

Gość ona zawiedziona
a mój chłopak ma tylko 10 cm a ma 20 lat :( i nie jest nam najlepiej ....czy gdy facet ma 10 cm (nawet nie jestem pewna czy 10 a nie 7cm )to seks moze byc cudowny?? ..ja nie miałam szczescia miec doświadczenia zinnymi bo to mój pierwszy i kocham go ale z tym seksem i rozmiarem to nie za ciekawie a jak mu nie stoi , to w spoczynku ma chyba 3 cm ?? czy to nie jest jakis niedorozwój ???

Gość moim zdaniem skromnym
to jest niedorozwoj. normalny penis powinien miec tak chociaz 14 cm, ale to i tak malo. najczęsciej spotykane to 16-18