Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes___

NISKIE CISNIENIE W CIAZY-POMOCY

Polecane posty

Moze ktos zna jakies sposoby na podniesienie cisnienia w ciazy.Wczesniej pilam kawe ,ale wiem ze teraz nie powinnam.Jestem ciagle zmeczona i chce mi sie spac.Ostatnio doszly bole glowy.

a który miesiąc ? ja tez miałam niskie

Jeśli to początkowe mies. to normalne, nic nie rób, potem sie wyrówna, a co mówi twój lekarz?

Gość lamarthe
hej, ja tez mam niskie cisnienie, jestem w 6 tygodniu. Wczesniej tez mialam niskie, ale teraz to juz przesada 102/60 puls 64, jestem spiaca, nie moge wyjsc rano z lozka. Wczesniej po sniadaniu pilam kawe, teraz nie, ale jakos musze funkcjonowac, tylko jak.

Gość to ma być niskie
normalnie mam 70/50... w ciąży miałam najwyżej 90/60 i żyję... i dziecko mam zdrowe

Ja niestety tez mam z tym problem. Jestem w 6-tym miesiącu i mam tak od początku ciąży. Mierzę ciśnienie codziennie i codziennie mam 90/50, 90/60. Czasami strasznie bolała mnie głowa. Dwa razy miałam omdlenie. Tragedia! Lekarz powiedział że jak będę się źle czuła to mogę pić kawę. Powiedział też ze mam się tym nie martwić i ze będę dłużej żyła:) Chociaż tyle.

Gość Mimi29
Hej, Jestem w 9 tygoniu ciaży. mam cisnienie 101 na 44 ledwo dysze a w nocy mam dusznosci.prawie zyapasci dostaje. Takze to chyba nie jest normalne!!! boje sie o mojego bejbusia.Czy ktos mial podobne objawy ...pozdrawiam