+RC+ 234 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, pedalski napisał: Dzięki za radę.Myślałem że one automatycznie jakoś się usuwają jak jest za dużo. Najbezpieczniejsza jest komenda w terminalu: sudo apt autoremove --purge która usuwa wszystkie zastąpione przez update'y i nieużywane pakiety w tym kernele, 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleszcz z łyszkowic 6 Napisano 41 minut temu tez kiedys duzo siedzialem, ale to juz nie te czasy. nie mam tyle zdrowia, zeby 18 godzin dziennie siedziec przy kompie i nic nie robic codziennie xD w polsce moj plan dnia to bedzie rano sie obudze, jem sniadanie i obiad, a potem wypieerdalam z domu i do wieczora jestem na zewnatrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski 6 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Kleszcz z łyszkowic napisał: pamietam jak kiedys w pl szedlem obok basenu a tam instruktorka plywania na plywalni i przez szybe bylo widac jej doope, to to bylo cos pieknego. wielkie jedrne poslady i obcisle krotkie szorty miala. najpiekniejszy tylek jaki widzialem w zyciu. pozazdroscic jej facetowi. szczesciarz Ja kiedyś byłem w parku w Skierniewicach i tam taka dziewczyna biegała i miała takie krótkie spodenki że jej cały tyłek było widać, a nogi miała długie jak modelka. Pierwszy raz takie cudo widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 352 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Kleszcz z łyszkowic napisał: tez kiedys duzo siedzialem, ale to juz nie te czasy. nie mam tyle zdrowia, zeby 18 godzin dziennie siedziec przy kompie i nic nie robic codziennie xD w polsce moj plan dnia to bedzie rano sie obudze, jem sniadanie i obiad, a potem wypieerdalam z domu i do wieczora jestem na zewnatrz Jak długo będziesz w pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach