Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinona 34

Do Katarzyny, żony DeGie!!!!!

Polecane posty

Do bla ... Po pierwsze, proszę o odrobinę więcej szacunku...bo to świadczy o Twojej kulturze i człowieczeństwie...sądziłam do tej pory,że ok...można być przeciwnikiem dzieci i macieżyństwa..ale mimo wszystko wtedy zachowuje się człowieczeństwo...no , teraz nie wiem. Nie bądź napastliwa, bo ja nie przyszłam kłócić się...owszem popełnił błąd wchodząc na tamten topic...bo to topic nie dla entuzjastów dzieci...ale zrobił to raz i wycofał się....i koniec...być może ,że wchodził na inne podobne...no cóż...skoro zmieniacie nicki , piszecie stosy topiców to nie dziwcie się...

Ale czy on wciskał te zdjęcia? Żeby je zobaczyć, trzeba przecież kliknąć na link, a on uprzedził, że tam są zdjęcia jego córeczki. Co innego, jeśliby była tu opcja wklejania zdjęć, i DeGie zrobił by coś takiego. Wtedy tak, uznałabym, że jest z nim coś nie w porządku. A tak, cóż, młodemu tatusiowi radość z dziecka przysłoniła świat i tyle. Nie robiłabym takiego zamieszania o to.

Nie czuję się na siłach dyskutować na temat intencji jakie kierowały DeGie, gdy wklejał linka, to już on wyjaśni, albo i nie... Ale, bądźcie sprawiedliwe, jeśli przeciwnicy macierzyństwa wchodzą i wypowiadają się często ordynarnie na topikach macierzyństwo poświęconych, to dlaczego ktoś taki jak DeGie nie ma prawa wypowiedzieć się na topiku, strony przeciwnej?

Bla... dyskutować a chamsko na kogoś najeżdżać z nienawiścią...to dwie różne sprawy... Dyskusja kojarzy mi się z cywilizowanymi ludźmi, a wypisywanie do kogoś \"mądralińska\" itp trąca zaściankowym brakiem kultury... No i jeszcze jedna sprawa...skoro tolerancja i wolność słowa...proszę bardzo...Ja na przykład jestem zaskoczona, jak można nienawidzić dzieci , wyrażać się obrzydliwie na temat porodu, macieżyństwa itd...ale do głowy nie przyszłoby mi powiedzieć,że dlatego nienawidzę kobiet, które nie chcą mieć dzieci. Wrzeszczycie na temat tolerancji , krzyczycie szanujmy czyjeś poglądy...no właśnie...Dajcie pożyć matkom, ciężarnym...dajcie ojcom przeżywać entuzjazm, dlatego,że zostali ojcami i już...nie wyzywajcie, po co to wszystko... Pozdrawiam...

Gość korale mecyje
wszedl sobie wkleil linka i co z tego na prawie kazdym topiku wchodzi ktos zeby pograc na nerwach dla tych co sie odchudzaja wchodzi ktos i wyzywa ich od grubasow na linki o porodzie wchodzi taka Monikas albo Agatttka i pisze jaka to misje ma do spelnienia ze musi im uswiadomic jakie sa glupie nawet na 'przygotowaniu do slubu' wszedl jakis oszolom i wulgarnie wytlumaczyl dziewczynom jak sie maja dac rznac w noc poslubna a tu tylko po prostu ktos chcial objawic radosna nowine, no moze was to nie interesuje ale jak jemu teraz musi byc przykro, a przeciez nikomu nic nie zrobil

No, a czy ja kogokolwiek wyganiam? Sama jestem tu gościem ;)

A czegóż Ty ode mnie chcesz istoto bez nicka???? Ja na wasze fora nie wchodzę i nie denerwuję Was...poza tym widzisz...wy nie wklejacie linków z obraźliwymi tekstami....które bądź co bądź można kliknąć albo nie....wy po prostu piszecie często obraźliwie i chamsko, upodlająco....facet nie zrobił nic złego, nie obraził, nie zwyzywał. Ja zauważ też tego nie robię.... Pozdrawiam..

Gość gdzie ten link i zdjęcia
? :(

Po pierwsze to jest strona mojej żony - Kasi. Ja ją tylko robiłem. Oczywiście zdjęcia z pierwszych dni życia córki wstawiałem ja, bo ciężko jest sobie wyobrazić aby robiła to Kasia. Wcześniej uzgodniliśmy to. Nie ma też tam zdjęć tuż po porodzie. Kasia wszystkie zdjęcia widziała. Nie ma na zdjęciach krwi, ani miejsc intymnych, jest po prostu radość matki i jej dziecko. To forum czasami Kasia przegląda, jednak to czy się wpisze tutaj czy nie to już jej sprawa. Zdecydowanie jednak Kasia woli inne forum, na którym prowadzi rozmowy. Jeszcze raz podkreślam iż jest to strona mojej żony, gdy ją tworzyłem Kasia wybierała zdjęcia a ja je wstawiałem. W ciągu kilku dni zrobię przekierowanie do nowej strony Kasi, w której będzie miała możliwość tworzenia galerii, pamiętnik będzie wyłącznie na hasło, będzie też dział naszego ślubu. Takich stron jest wiele, choć uważam, że strona Kasi jest niepowtarzalna. Pragnę jeszcze napisać, że zarówno Kasi jak i moja rodzina mieszka setki kilometrów od nas, a nie każdy ma e-mail. Była to jedyna bezproblemowa droga aby dziadkowie Inez zobaczyli swoją pierwszą wnuczkę, zanim przyjadą. Co do topiku o nienawidzeniu dzieci - faktycznie zrobiłem to trochę złośliwie, ale i trochę z nadzieją że autorka tamtego wątku pomyliła się w tak drastycznej ocenie. Zresztą przyznała później, że właściwie to nie chodziło jej o nienawiść tylko o to, że nie lubi dzieci. A to już różnica. Tak samo jak nikt nie musi nie lubić Inez, Kasi ani mnie. Porąbane w głowie nie mam, choć znajdą się i tacy, którzy stwierdzą wręcz odwrotnie. Tych i tych pozdrawiam :) ps. Leczynowa no pewnie że już :)

Gość ... ... wrr..
no tak jak w klasycznym babińcu juz na drugiej stronie wypowiedzi nie mają zbyt wiele wspólnego z tytułem topiku...ehh...oj lubice się kłócić :P

Gość i co vinona
lyso ci teraz glupia picko?

Gość Katrinka78
Witam ! Przykro się robi człowiekowi, kiedy czyta posty zazdrosnych i niekochanych ludzi na świecie.. Tak, zgodziłam się na umieszczenie zdjęć na mojej stronie, BO TO JEST MOJA PRYWATNA STRONA i mogę umieszczać na niej wszystko, na co mam ochotę..a poza tym mąż pisał na forum dotyczącym ciąży i porodu, a nie dla sfrustrowanych i niekochanych, więc o czym miałby pisać jeśli nei o moim porodzie w którym sam czynnie uczestniczył ?? tylko co człowiek moze wiedzieć o porodzie skoro sam tego nie przezył ?? a poza tym kto kazał wszystkim przeciwnikom klikać na ten link, skoro było wiadomo,ze to zdjęcia moje i Inez ?? ze niby miał się stać cud i obejrzeliby zdjęcia komputerów ?? nie chcesz ogladac nie ogladaj, bo nikt Ci pistoletu do głowy nie przystawia i żyj tak jak chcesz, a nie jak nakazują Ci sąsiedzi i inni ludzie, moze wtedy osiągniesz szczęście i spokój w życiu ... ach wolę ogladac swoją córeczkę niż wpisy nieszczęśliwych ludzików...:P

Gość iiiiiiiiiiiiiaaaa

Gość Vinona 34
nie, a dlaczego miałoby mi byc łyso??

Gość katrinko dziwny ten
twój maz, jakis taki bez wyrazu... ale to twój wybór, taka ładna jestes nie mogłaś znależć fajnego męża w bibliotece czy na wystawie... A znalazłaś w internecie, sorry ale pieknością i mądrościa to on nie świeci. Pozdrawiam

Gość lutycjaa
a skąd wiecie czy to sam DeGie, tego nie napisał jako katrinka, nawet jak bedzie czarny nick to on pewnie zna jej hasła??????????????

Gość tluki
ale wy sie nudzicie szukacie dziury w calym i nie dogodzi wam oj nie

Gość sama jesteś
tłukiem, bo tu włazisz.

Gość bo jest jej głupio
przyznać sie ze mąż zrobił z niej widowisko!

Gość biedna dziewczyna i tyle

Gość Katrinka78
Widocznie mój mąż jest taki,ze lubi wchodzic ludziom za skórę i za to także Go kocham ...trzeba czasami zepsuć ludzikom krew to moze zaczną wtedy inaczej mysleć ?? a piszę sama za siebie :P

Gość Katrinka78
Skoro jesteś taki cwany (cwana) to przedstaw się konkretnym nickiem, bo ukrywac się i pisać bzudry to każdy głupi potrafi... hmm.... a moze jesteś transwestytą, takim facetem, który lubi przebierac się za panienki i stąd ten wstyd przed przyznaniem się do swojego nicku??. zdjęcia to sam sobie zrób i wstawiaj gdzie tylko będziesz chciał, tylko czy ktoś będzie chciał je oglądać to inna kwestia...a może mamusia Cie nie kochała w dzieciństwie i stąd Twoje kompleksy ?? Ja nie jestem z zasady złośliwa, ale jak ktos lub "coś" jak w tym przypadku nadepnie mi na odcisk to taka się staję :PPPP

Gość niestety Katarinka
jak się zamieszcza zdjęcia w necie to trzeba się liczyć, że oglądają je wszyscy - mądrzy i głupi, lubiący dzieci i nieznoszący ich, weseli i smutni...itd. A prawem każdego jest wypowiadanie swojego zdania - madrego czy głupiego...itd. Dlatego pretensje miejcie jedynie do siebie. Jak się chce spokoju to nie wali się ludziom po oczach fotkami, które dla jednych są piękne (tatuś, mamusia, dziadek, ciocie i babcie) a dla innych obrzydliwe. Trochę konsekwencji i rozumu.

Gość modesta
alez Blebleble slad wiesz ze tak naprawde wszystkie posty podpisane Katrinka78 pisala ta sama osoba???? to tylko pomarnczowy nick moze ktos cie podpuscil... jak dla mnie oboje okazali klase i zyczylabym sobie zeby na topikach o macierzynstwie przeciwnicy posiadania dzieci i ciazy wypowiadali sie z taka kultura jak oni czego abolutnie nie da sie powiedziec i to juz zostalo powiedziane wklejenie linka to jest tylko wklejenie linka to nie jest walenie po oczach obrzydlwiymi zdjeciami (a coz obrzydliwego jest w zdjeciu noworodka z mama? ty wiesz czlowieku jakie sobie jako czlowiekowi wystawiasz swiadectwo takim sformulowaniem?), to nie jest obrazanie to nie jest agresja milej dyskusji dalszej spadam juz z tego topiku bo madre rzeczy juz zostaly powiedziane a jak chcecie dalej bic piane to prosze uprzejmie

Gość dla mnie baba z piegami
z włosami pod pachami, z cyckami na wierzchu i z czerwonym, obślinionym niemowlakiem jest obrzydliwa!!!

Gość taka jedna...
DeGie myslal ze zrobi na tym forum furore ze swoja zona, swym bachorem i soba oczywiscie a tu wywolal chyba calkiem odwrotny skutek. Wywolal niechec, u innych obrzydzenie , a nawet ironie. calkiem inny skutek jaki sobie wyobrazal. Na koniec wlaczyla sie zona . Tez wkurzona. Cala radosc z nowonarodzonego dziecka jakos prysla.

Gość ludzie o co chodzi
to jest zwylkly wsiur jakich wiele chodzi po ziemi bransoleta mowi sama za siebie

Gość precz z DeGie

Gość oni w ogóle zamiast
siedzieć w necie to powinni się dzieciakiem zając. Nieodpowiedzialne głupki.

Seksuerra myślałam,że rozstałyśmy się kulturalnie na topicu , na który kiedyś (nie tak dawno weszłaś)...tam twierdziłaś, że jestem mądrą kobietą i będę dobrą matką...czyżby ...pamięć Ciebie troszkę zawodziła;)...co do dzieci...mam już jedno... Sorki, może nie zrozumiałaś wypowiedzi...ja tam wyraźnie postawiłam przecinki cytuję ...wklejam tamtą wypowiedź... a wy blablacze itp co robicie na forach dla ciężarnych, matek i ojców... Więc nie mam nic z garnkiem, tylko zakładałam ,że i Ty nieco orientujesz się w zasadach interpunkcji... Jak oceniasz i to w tak chamski sposób ...to najpierw sto razy przeczytaj i dopiero komentuj...pozdrawiam mimo wszystko...