Córka mi zmarła 35 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: O czym Ty bredzisz ? Nie można bredzic bo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 6 minut temu Tiktok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 473 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Nie można bredzic bo co No właśnie, więc pogadaj z Moonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 5 minut temu Zobaczyłam cię tam i co boisz się wprdolu jak libed huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 4 minuty temu Ja ci nic nie poradzę że się boisz gangsta makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1484 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: O czym Ty bredzisz ? Że seks po ślubie a przed to sie jakoś inaczej nazywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 3 minuty temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Od rana do nocy powtarzasz jak bot że łażą za tobą. Na publicznym forum gdzie się produkujesz na każdym temacie na topie. Nie, wcale nie masz lęków Dobra, szkoda czasu na jalowe gadki. Zaproponowałam fair umowę, ty wolisz jednak od rana dos.rywac, później się żalić. Twój wybór, obicie w okolicach sylwestra widocznie nie wzięło się z nikąd. *znikąd. Twoją umowę można rozbić o kant nie powiem czego, bo jest prześmiewcza i bezsensowna. Jednak Widmo ma rację co do ciebie - jesteś zwykłym tłukiem i nie zasługujesz na żadną taryfę ulgową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 473 Napisano 3 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Zobaczyłam cię tam i co boisz się wprdolu jak libed huh Jedyne czego się boję, to tego, że zaśpię i do pracy nie zdążę Edytowano 3 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1484 Napisano 1 minutę temu 10 minut temu, Margherite napisał: Nie Wiec co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 473 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Że seks po ślubie a przed to sie jakoś inaczej nazywa Nazywa, ale nie ze mną takie numerki kużwa mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach