Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina2121

NADŻERKA - LASEROTERAPIA GDZIE I JAKI KOSZT?

Polecane posty

Gość Ewelina2121

Witam wszystkich!. Mam 21 lat, urodzilam juz dziecko (1,5 roku temu) i jak wiele kobiet mam nadzerke (od 2 lat). Ginekolog przedstawil mi rozne metody i wybralam laseroterapie. Z tymze powiedzial ze to drogi zabieg i ze u mnie w miescie (Kielce) juz tego nie robia bo nie bylo chetnych. Na tym forum przeczytalam wypowiedz jednej kobiety ze placila za laseroterapie 250 zl wiec to wcale nie tak drogo. Wiec zwracam sie do was z pytaniem gdzie i jakiej cenie wykouja ten zabieg. Oczywiscie moge dojechac tylko wazne zeby to bylo profesjonalnie zrobione.

Gość Karola81
Mnie czeka zamrażanie nadżerki, jest mniej bolesne niż wypalanie, dzisiaj się dowiedizałąm i jeszcze jestem w stresie. W Łodzi kosztuje to 300 złotych, ale można tez na kasę chorych. Zadzwoń do kliniki Salve telefon: 6335661. Kierunkowy do Łodzi 0-42. pozdrawiam

Gość svietlik
Witam Ja wczoraj miałam robioną laseroterapie i płaciłam 100 zł ''znizka szkolna'' ale w moim miescie na NFZ kosztuje 200 zl (BYTOM)

Gość Dr Komorowska
Polecam dr Komorowską. Robiłam u niej nadżerke ale metodą zamrażania! rewelacja! ic nie czuć, zabieg trwa pare minut, goiło mi się tylko 2 tygodnie! Pani dr Komorowska przyjmuje od 30 lat, jest polóżnikiem ( w szpitalu pracowała 20 lat ), ginekologiem, szanowanym i chwalonym w całej Polsce, dostała wiele nagród, m.in. od czytelniczek Twojego Stylu za pomoc kobietom... teraz ma gabinet na Paderewskiego 4, IV piętro w Citi Parku. zawsze dużo rozmawia, jest psychologiem, wszystko wyjaśnia, odpowie na każde pytanie. Jest specjalistą jakich mało! Chodzę do niej od lat 15 chodziła do niej ca la moja rodzina i chodza koleżanki, siostry etc. Tel. 041 366 00 30 Przyjmuje od lat niezmiennie: pon-śr-pt od 16.00 do 18.00 we wtorki od 10.00 do 12.00 Gorąco polecam!

Gość Natkaaa78
Nadżerkę mam od pół roku. Najpierw nie mogłam jej mieć usuniętej bo trzeba było wyleczyć stan zapalny- ok. Po wyleczeniu trzeba było zrobić cytologie - ok. Kiedy pojawiłam się w grudniu okazało się, że limit się wyczerpał i mam przyjść w nowym roku- ok. Dotarłam tam dopiero dzisiaj ( luty) by spełnić wszystkie potrzebne warunki: najlepiej zaraz po miesiączce itd. Co się okazało? Otóż nie mogę mieć wykonanej krioterapii ponieważ panu doktorowi przysługuje limit 1 krioterapii na miesiąc. Wyknał już ich 6 więc pół roku ma z głowy. Ja się nie załapałam ponieważ mam 21 lat i mogę sobie z nią pochodzić i poczekać tu cytuję pana doktora " na lepsze czasy". Mogę sobie też sama zapłacić 350 zł ( jestem studentką). Poza tym uważam, że to jest tak podstawowy zabieg i tak potrzebny aby nie doprowadzić do do stanów nowotworowych... Czy naprawde nasz NFZ na nas oszczedza? Wydaje mi się, że leczenie nowotoworów jest nieco drozsze niz wykonanie kriokoagulacji.