Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noomu

Co zrobić jeśli to nie byl 1 dzien cyklu przy przyjmowaniu tabletek?

Polecane posty

Gość noomu

Po przerwie zaczelam brac tabletki anty. Gdy zauwazylam poczatek okresu wzielam pierwsza tabletke z opakowania. Jednak krwawienie bylo bardzo ale to bardzo skape i po 2 dniach sie skonczylo. Natomiast ok 14 tablwtki w opakowaniu rozpoczal sie nowy okres! Co jezeli tamto bylo jedynie miedzy miesiaczkowym plamieniem a to teraz to dopiero pierszy dzien cyklu? Mam odstawic tabletki? Lekarz? Czy moze wziac do konca zaczac drugie i zobaczyc jak bedzie??

Gość avanta
to mógł być Twój pierwszy dzień cyklu, ale orgaznizm mógł zareagować w ten sposób na tabletki i daletgo trwał tylko 2 dni, ten kolejny, w trakcie brania pigułek, też mógł być reakcją organizmu, zawsze przy pierwszym opakowaniu dzieja się różne dziwne rzeczy (właściwei "anomalie" mogą występować podczas 3 pierwszych opakowań). ja np. przez pierwszy miesiąc brania tabletek mialam nieustające plamienie, ale wszystko uspokoiło się już przy drugim opakowaniu. jak nie jesteś do końca pewna, to zabezpieczaj sie dodatkowo jeszcze, ale przy drugim opakowaniu powinno sie wszytsko już ustatkować. tak mi sie przynajmnije wydaje. jak masz wątpliwości to zapytaj jednka lekarza, żeby mieć już święty spokój.

Gość avanta
oo, to tez jest myśl: weź do końca, zacznij od razu drugie i potem poczekaj na efekty. sorki, ale wcześniej nie doczytałam do końca Twojego postu;)

Gość noomu
Dzięki ale i tak mam stracha.... podobno okres moze sie rozlegulowac czy to prawda??