Baba 219 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: No nie wiem, jak mój ojciec zdawał maturę, to dostawało się kartki z pytaniami i ty musiałaś na czystych kartkach robić adnotację do pytania i pisać odpowiedzi, czy obliczenia... nie było A, B, C, D... gdy ja zdawałem wystarczyło 30% by zdać egzamin podstawowy... a co najśmieszniejsze, te 30% np na matematyce dało się "wystrzelać" na wspomnianej części A,B,C,D Kto miał czerwoną książeczkę, prawie wszystkie wrota nią otwierał. Były wielkie niedostatki we wszystkim i to spowodowało, że ludzie byli bardzo przekupni. Mogłeś "kupić" wysokie stanowisko w zawodzie, mając szkołę wieczorową. Jak już siedziałeś na wysokim stołku, upychało się żonę, szwagrów i kuzynostwo na dobrze płatne posady. Często te osoby miały zawodówki. Faktem jest, że musieliśmy się nachodzić do biblioteki żeby zdobyć większą wiedzę niż podawano nam w szkołach. Teraz leżysz na kanapie, jedną ręką wpierdzielasz chipsy, drugą śmigasz po internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Kto miał czerwoną książeczkę, prawie wszystkie wrota nią otwierał. Były wielkie niedostatki we wszystkim i to spowodowało, że ludzie byli bardzo przekupni. Mogłeś "kupić" wysokie stanowisko w zawodzie, mając szkołę wieczorową. Jak już siedziałeś na wysokim stołku, upychało się żonę, szwagrów i kuzynostwo na dobrze płatne posady. Często te osoby miały zawodówki. Faktem jest, że musieliśmy się nachodzić do biblioteki żeby zdobyć większą wiedzę niż podawano nam w szkołach. Teraz leżysz na kanapie, jedną ręką wpierdzielasz chipsy, drugą śmigasz po internecie Nie każda czerwona książeczka otwierała drzwi. Szeregowi członkowie PZPR mieszkali w szarych domach z betonu i wychodzili o 6 rano na pierwszą zmianę w fabryce śrubek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 474 Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, RC_+ napisał: Problemem Libeda nie jest brak matury a jego polityczne zacietrzewienie i to, że pozwolił z siebie zrobić polityczne zombie. Przypomnę tylko, że jakieś 2 dni temu pod wpływem politycznego skrzywienia wychwalałeś ludzi robiących awantury, bijących innych na ulicach, dilujących itp jako "trwających niezłomnie w swoich wartościach" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 272 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Kocopoł napisał: Tak tak, to bardzo ważna postać. Powinno się o niej nauczać w szkołach. Ogólnie była znana z tego że nie było takich rzeczy których ona by nie zrobiła. A teraz pisze bajki dla dzieci. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 2 godziny temu Moje kocopoly o Balladynkach i chorych curkach Kochanowskiego to teacher odczytywał ale ja już nie pamiętam co napisałam ani co czytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koń zwalony 0 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przypomnę tylko, że jakieś 2 dni temu pod wpływem politycznego skrzywienia wychwalałeś ludzi robiących awantury, bijących innych na ulicach, dilujących itp jako "trwających niezłomnie w swoich wartościach" Czy partner życiowy Libeda też nie ma matury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ogólnie była znana z tego że nie było takich rzeczy których ona by nie zrobiła. A teraz pisze bajki dla dzieci. xD Dopa już zestarzała. Nawet edgy muzykę tworzy chyba. Kojarzy mi się z kûpa i odbytem naciągniętymi zwieraczami ... Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 474 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, koń zwalony napisał: Czy partner życiowy Libeda też nie ma matury? Musisz zapytać partnerkę, czy tam partnera życiowego Libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, murb napisał: Nie każda czerwona książeczka otwierała drzwi. Szeregowi członkowie PZPR mieszkali w szarych domach z betonu i wychodzili o 6 rano na pierwszą zmianę w fabryce śrubek. W fabryce śrubek nie dało się awansować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 272 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Kocopoł napisał: Dopa już zestarzała. Nawet edgy muzykę tworzy chyba. Kojarzy mi się z kûpa i odbytem naciągniętymi zwieraczami ... Ostrzegam że zdj niecenzuralne.xd https://zapodaj.net/plik-D7LFK7ZjX0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 2 godziny temu Fajnie promuj koorwy dalej kochana Wolimy Hollywood lat 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 2 godziny temu Grozisz mi? Szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Baba napisał: W fabryce śrubek nie dało się awansować? Dało się awansować wszędzie ale nie każda czerwona książeczka otwierała wszystkie drzwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 272 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Fajnie promuj koorwy dalej kochana Wolimy Hollywood lat 50 Nie promuje, jakby mnie ktoś porównał do niej to bym go wysmiala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Dało się awansować wszędzie ale nie każda czerwona książeczka otwierała wszystkie drzwi. Wyraźnie napisałam: prawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koń zwalony 0 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Musisz zapytać partnerkę, czy tam partnera życiowego Libeda. Mówią, że mimo braku wykształcenia Libed wciągnął partnera na członka SilnychRazem. Teraz obaj liczą głosy razem z Jackiem Murańskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 1 godzinę temu Nie lubię takich foci oglądać, czemu nie piszesz o roślinach doniczkowych kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 1 godzinę temu Chyba jesteś kobietą nie babochlopem oni są trochę bezmózgie i mozna im wybaczyć ale żeby kobieta Elżbietańska to promowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Baba napisał: Wyraźnie napisałam: prawie. Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koń zwalony 0 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ostrzegam że zdj niecenzuralne.xd Masz takie fantazje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 92 Napisano 1 godzinę temu Puchacz fajnie ze sie otrząsnąłeś z żałoby po zonie i do nas tutaj wróciłeś ale trochę w dziwnym kierunku to u ciebie idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 272 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Nie lubię takich foci oglądać, czemu nie piszesz o roślinach doniczkowych kobieto To mun zaczął. Apropo roslin doniczkowych to niestety nie mam do nich rēki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 272 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, koń zwalony napisał: Masz takie fantazje? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Baba napisał: Wyraźnie napisałam: prawie. Za politykę się wzięłaś, Przewrotna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To mun zaczął. Apropo roslin doniczkowych to niestety nie mam do nich rēki. Który to mun? Puchacz tramłej driver tez Libeda hejtuje...tramłej Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 92 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Który to mun? Puchacz tramłej driver tez Libeda hejtuje... Elcia wszędzie moona widzi. Taki jej stalkerski crush w końcu łobuz który wywala dane dziedzga kocha najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 10 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: Tak tak, to bardzo ważna postać. Powinno się o niej nauczać w szkołach. Też tak uważam. Być przeruuchaną przez 2/3 branży, to jednak wyczyn. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 10 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przypomnę tylko, że jakieś 2 dni temu pod wpływem politycznego skrzywienia wychwalałeś ludzi robiących awantury, bijących innych na ulicach, dilujących itp jako "trwających niezłomnie w swoich wartościach" Niezupełnie. Uznałem ich za potrzebną w społeczeństwie grupę ludzi, na wypadek konfliktu zbrojnego. Poza tym pragnę zauważyć, że stosujesz charakterystyczną współcześnie metodę szufladkowania, tzn. jeżeli tzw. "żyleta", czyli najbardziej radykalna część kibiców robi ustawki czy awantury, to z automatu całe środowisko jest złe... no nie, bo idąc tym tokiem rozumowania, możemy sprowadzić całe lewactwo do poziomu radykalnych terrorystów z antify, a tu już raczej konsensusu nie osiągniemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 272 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Elcia wszędzie moona widzi. Taki jej stalkerski crush w końcu łobuz który wywala dane dziedzga kocha najbardziej Nie wszędzie, tylko widzę które konta są jego, ja nie libed. Dlaczego crush? Bo stwierdzam które konta są jego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 92 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie wszędzie, tylko widzę które konta są jego, ja nie libed. Dlaczego crush? Bo stwierdzam które konta są jego? Dosyć miła dla niego jesteś jak na to jak mocno cie tu przetyral- chyba najmocniej ze wszystkich Edytowano 1 godzinę temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach