Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania*

cerazette!!!bardzo wazne!!!

Polecane posty

witam mam maly problem otoz w zeszla srode wzielam pierwsza tabletke cerazette zaznaczam ze nie bylo to w 1 dniu cyklu bo jestem po porodzie i pierwszej miesiaczki jeszcze nie mialam no i tak w srode wzielam pierwsza tabletke oznaczona na opakowaniu jako poniedzialek i tak bralam po kolei i wczoraj byl osmy dzien wiec musialm wziasc juz z drugiego rzedu i tu przez moje roztrzepanie wzielam tabletke nie oznacozna poniedzialkiem czyli zgodnie ze strzalkami tylko przecienie do strzalem czyli oznaczona jako niedziela i tu moje pytanie czy to ma jakies znacznie skoro i tak wszytskie tabletki maja taki sam sklad? czy jestem zabezpieczona jesli biore w kolejnosci innej niz wskazuje strzalka bo juz zglupialam na opakowaniu pisze zeby zaczac od pierwszej tabletki od gornego blistru i brac zgodnie ze strzalaki bo pomoze unikanac sytuacji gdzie mozna zapomniec lub pomylic tabletke ja juz sama nie wiem pomozcie dziewczyny

Jeśli wszystkie tabletki mają taki sam skład, to nie masz kochanie o co się martwić. Pozdrawiam :)

Gatta_85 dzieki za odzew tak tez myslalam ale chcialm sie tylko upewnic czy aby na pewno mam racje bo skoro wszystkie tabletki maja taki sam sklad to co za roznica z ktorej strony wezme pozdrawiam i dobrej nocki pa

ja biorę cilest, dzisiaj jest czwartek a wzięlam z wtorku. Najgorzej jak się zapomni czy się wzięło, to potem nie za bardzo można sprawdzić, bo nie pokoleii, ale zawsze można policzyć. Ale ja tego problemu nie mam, bo zawsze mam ustawiony budzik w tel.

U mnie o zapominaniu nie ma mowy bo tez mam ustawiony budzik w telefonie wiec sila rzeczy pamietam tylko chcialm sie upewnic czy to aby na pewno tak jak mysle powinno byc pozdrawiam