Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zibunka

Ranking tabletek antykoncepcyjnych. Wchodźcie i wpisujecie się!!!!

Polecane posty

Gość zibunka

Piszcie jakie tabsy bierzecie ile kosztują. Może ktoś zrobi tabelkę? LOGEST- 33,40zł b.dobre,przytyłam ok3 kg,ale nic pozatym. Już opanowałam mój apetyt:) Mam teraz zamiar zmienić na jakieś inne i chciałabym wiedzieć ile kosztują. Wpisujcie się pozdrowionka i całuski!!!:)

Drugie opakowanie Harmonetu. W moim miescie kolo Lublina place 31 zl. Zadnych zlych nastrojow, przytylam z 2 kg, ale nie wiem czy to od tabletek. A i zadnych krwawien nawet nie mialam podczas przyjmowania pierwszego opakowania.

Gość Kathia
Biore Cilest od 8 miesiecy, zero skutkow ubocznych, cena ok.30 PLN

Gość draco424
Minulet biorę 7 lat koszt około 34 zł.(obecnie) startowałam z 21 zł. Skutki uboczne - brak. ale słyszałam, że to zależy od organizmu. Diana

Gość wszystkie
to jeden syf i tyle.tyle ze to widac po czasie...zawsze na poczatku jest super:P

Gość marsylcia
regulon, place ok 25 zl, biore od 1.5 roku, na razie zadnych skutkow ubocznych

Gość htz
Durex - tylko chudne:P

Gość olesniczka 122
novynette - ok 26-27zł schudłam 3 kg zero skutków ubocznych

Gość KELIS1
harmonet od 35-38 zł w zależności od apteki skutkow ubocznych nie widze-biore trzy lata piersi urosły:)

Gość avanta
mercilon-1,5 roku, nic sie nie działo, ani nie utyłam, ani piersi nie urosły, zero skutków ubocznych, wtedy płaciłam ok 27 zł harmonet - bodajże 2,5 roku, może 3 ( powoli juz tracę rachubę;) ), też nic, cena trochę wyższa, ok 35 zł od stycznia jeanine, również zero skutków ubocznych, ale piersi stały się bardziej jędrne:) ( ale nie powiększyły się jakoś kolosalnie, rozmiar został ten sam, z tym, że są pełniejsze), płacę w poznaniu za nie 37.95 zł.

Gość kokadi
marvelon-biore od 10 lat.dziesiec lat temu kosztowal okolo 12 zl. tera place 31zl.

Gość samanttaaaa
ja biore juz z 4albo 5 miesiecy RIGEVIDON i zastanawiam sie czy mam go dalej brac prztylam z 3 kg i choc jestem wysoka a przy tym szczupla na moich posladkach pojawil sie celulitis jestem przerazona nigdy wczesniej go nie mialam wydaje mi sie,ze to przez tabletki chyba je zmienie na jakies inne i piersi takie jakis wiotkie a po diane to sa fajnie zaokraglone tylko po diane 35 czulam sie caly czas spuchnieta!Moze warto zmieniac az w koncu trafi sie na akie,ktore beda idealne tylko czy takie wogole istnieja oto jest pytanie? ;/

Gość Tylko...
YASMIN!!!!!! Polecam ,jest super!!!

Gość Harmonet
4 lata brałam, żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałam, dobre samopoczucie, nie tyłam po nim, kosztuje koło 33-35zł

Gość napisz
coś o Yasmin, zamierzam zmienic na te własnie tableteczki. Moja historia cilest- zle samopoczucie, opuchlizna noynette- tycie,bole glowy, zmienne nastroje teraz janine- nadal niezbyt dobrze Jak Yasmin nie pomoze to rzucam to w cholere.

Bralam Cilest - sucks, mialam takie zmienne nastroje, ze szok! Bralam Mercilon - ogolnie ble. Teraz mam Stediril 30 - nic nieporzadanego sie nie dzieje, troche rosna piersi, cena: ok 3zl (refundowane w 70%, cala cena ok 10zl)

Gość Logest
Brałam przez 3 miesiące. Ogólnie dobrze ale libido spadło do zera i straszne wahania nastrojów. Kosztowały 31 zł. Teraz przerzuciłam się na Jeanine ( 36,60 zł) - zobaczymy jak to będzie.

Biorę 5 lat Minisiston, brak skutków ubocznych, cena 24 zł.

Ja biore Diane-35 (10 zeta) mniej syfow, jedrne piersi. zero skutkow ubocznych (na poczatku mialam mdlosci, ale teraz juz nic :) )

Gość giligili
novynette-ale pierwsze opakowanie jak narazie...po ok. 3 h po wzięciu, lekkie mdłości, ospałości...licze , że z kolejnym opakowaniem przejdzie

Gość stediril30
biore stediril 30 od samego początku tzn. od 17 miesięcy i tak: samopoczucie - w porządku tak jak i libido :) waga - w miejscu nie rusza sie a jem co mi się podoba, myślałam ze ruszy w górę chociaż troszkę a tu nic wrr ciało i to jest szok pojawił sie cellulit no i teraz trzeba jeszcze wiecej ruchu ps.naczytałam się na forum ze po odstawieniu tabletek w przeciagu pół roku zaczynają się problemy min. z cerą i włosami itp. strach odstawiać, nie miałam trądziku a może się pojawić :(

Gość Honorcia
A ja biore Loestrin 30. i nic nie płące żadnych skutków ubocznych. A nie płące bo w Anglii są teabletki za darmo :)

Gość marsylcia
fajnie tak 3 zl placic za tabletki a tak nota bene to niektore tabletki roznia sie tylko firma i cena a nie skladem np ten stediril 30 za 3 zl to to samo co rigevidon, minisiston, microgynon21 harmonet=logest itd zreszta zobaczcie sobie na strone http://www.kobietaintymna.atupartner.pl/ za to samo mozna zaplacic sporo mniej:)

ja brałam novynette przez miesiąć i już nigdy w życiu zero ochoty na seks, wszystko mnie drażniło i bolałay mnie nogi a to wszystko jedynie za 31 zł

Gość Ewel
Od siedmiu lat Marvelon. Na początku kosztował ok15zł a teraz ok 26zł.

Gość Cilest od kilku miesięcy
cena ok.33 zł.Zero skutków ubocznych.Ochota na seks bardzo duża;)Piersi siępowiększyły,cera jest ładniejsza,włosy siemniej przetłuszczają:-)

Gość kjhkjhghjg
Brałam pigułki przez 7 lat: nie miałam żadnych kłopotów ze zdrowiem i samopoczuciem po Cilest, Logest i Diane, natomiast po Mycrogynon zaczęły mi rosnąć wąsy! (dopiero po ok. 2 latach zażywania). Cen nie pamiętam, za to mogę podzielić się refleksjami po odstawieniu pigułek: nagle po 7 latach okazuje się, że mam ochotę na seks codziennie, a nie raz na tydzień (więc to prawda z tym libido...), cera rzeczywiście zbrzydła, piersi się zmniejszyły, za to owłosienie znacznie bujniejsze, niestety. Powoli dochodzę do wniosku, że chyba jednak wolę mieć mniejszą ochotę niż brodę ;) Pozdrawiam :)

Gość me
Biorę Diane 35 , kosztuja ok. 10 zł za liste. Jestem bardzo zadowolona z nich

Yo:) brałam regolun ok 24 zł, później logest ok 30-33 zł, orz microgynon za ok 10 zł (bo sa refundowane) nic mi się nie dzialo, nie przytyłma, nie mialam złego samopoczucia, libido u mnie cały czas takie samo bo mam ochotę na mojego faceta non stop o każdej porze dnia i nocy:D i piersi mi się powiększyły o jeden rozmiar:) także myślę że to zależy od organizmu i nigdy nie będzie dwóch takich samych kobiet które na określone tableteczki zareaguja tak samo:) to zależy tylko i wyłącznie od organizmu:) pozdrawiam wszystkie Panie:)