Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana

to dla mnie wazne..odpowiedzcie...

Polecane posty

Gość zaklopotana

troszke sie martwie bo juz powinnam miec okres a go nie mam,z tym ze u mnie nieraz sie tak zdarza-zyje w duzym stresie(ciezkie studia,ciagle klotnie z ojcem)..no ale teraz zaczelo mi do glowy przychozic ze moge byc w ciazy..sluchajcie czy to mozlwe jesli uprawilam z chlopakiem seks oralny a po wytrysku(po jakims czasie-20 min) jego penis dotykal moich narzadow plciowych,ale zaznaczam on nie wchodzil we mnie..czy w ogole jest mozlwie zaplodnienie??pytam moze tez na przyszlosc by wiedziec..dzieki za konkretne odpowiedzi.milego dnia,pozdr

Gość ssssssssss
pewnie nie, ale przecież możesz już zrobić test ciążowy. I będziesz wiedziała

Gość hmmmmmmmmm
hmmmm

Gość .....................
.................................

Gość abc56
no niestety to jest mozliwe, choć mało prawdopodobne.

Gość o kurcze........
jest mozliwe??? naprawde?? jesli penis nie ejst w prowadzony do pochwy i nie tam nastapi wytrysk to tez moze dojsc do zaplodnienia??

Gość bo wiesz
plemniki to dość ruchliwe zwierzatka ;)

Gość miej
nadzieje ze nie

Gość a nie
zabezpieczacie sie???

Gość tak oczywiscie
jakikolwiek taki kontakt choc na sekunde wystarczy by plemniki dostataly sie do Twojego wilgotnego srodowiska i wtedy - po sprawie i teraz oszczedzaj sie, nie denerwuj, potrzeba wiele spkoju bo juz nie jestescie sami zycie zmieni teraz wymiar, ale tak po prostu jest

Gość prawdopodobienstwo
jest nie za duze.....

Gość no worries
plemniki giną w niskiej temperaturze, a pokojowa to dla nich wystarczająco niska :) jeśli dopiero po kilkunastu minutach dotykał cię.. marne szanse.. plemniki już się dawno przekręciły do tego czasu ;)

jezu jakie bzdury TY opowiadasz o tych plemnkach jak by ginely w nizszych temperaturach to by faceci musieli miec jajka w brzuchu zeby je chronic przed niskimi temperaturami !!!!! Wrecz przeciwnie, zeby zwiekszyc ruchliwosc plemnikow stosuje sie nawet specjalne oklady z lodu - faceci majacy \"leniwe plemniczki\" nosza takie specjalne majtki na krotko przed stosunkiem !!!! Dlaczego sportowcy jak np. biegacze maja problemy ze splodzeniem dzieci - dlatego ze czesto gesto kontuzje usowane sa za pomoca cieplych kapieli !!!! Cieplo rozleniwia kazdego nawet plemniczki !!!! Z tego co piszesz wystarczyloby se wlozyc kostke lodu do majtek i byc bezplodnym no i oczywiscie w zime dzieci nie mogly by byc plodzone !!!!! Przeczytaj dzieinko troche literatury fachowej !!!! A jezeli chodzi o staosunek bez zabezpieczen to kazdy moze ( ale oczywiscie nie musi ) prowadzic do ciazy, poniewaz facet wcale nie musi konczyc na tobie wystarczy ze byl w Tobie !!!! Jest taki gruczol ktory nazywa sie prostata produkuje on ta wydzieline w ktorej sobie plemniczki plywaj i to jest ten sluz ktory pojawia sie u facetow jak tylko dojdzie do erekcji - w jego skladzie moga znajdowac sie juz plemniki oczywiscie w ilosci nieporownywalnie mniejszej niz jest to w spermie ale moga - jak trafisz na \"zly\" dzien no to masz babo placek !!!! Na dowod tego powiem ze, nawet faceci ktorzy poddali sie podwiazaniu naieniowodow sa ostrzegani prze lekarzy ze przez pierwsze 3 miesiace moga jeszcze byc plodni wlasnie przez prostate !!!! Prosze sie doksztalcic drogi przedmowco !!!!!

Gość Aleście...
...dziewczynę nastraszyli. Ja to sobie myślę że raczej nie jesteś w ciąży. Teoreytyczna szansa istnieje - pewnie taka jak w totka... Tym bardziej jeśli się teraz stresujesz to miesiączka Ci się jeszcze bardziej spóźnia. Najlepiej zrobic teścik. Odżałuj to 10 - 15 PLN i zaopatrz się w aptece - wiarygodność - ponad 99%. Pozdrawiam