Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

USG

Polecane posty

Gość aga 86

byłam teraz w szpitalu z powodu zapalenia nerki. miełam robione USG, mocz i krew. czy lekarz z tych badan moze takze zauwazyc ciąże? czy takie USG ktore bylo robione z powodu bolacej nerki tez moze odkryc ze jestem w ciązy./ dzisiaj mam miec okres ale jak na razie go nie ma i zastanawiam sie czy lekarz by z tych badan cos widział? i czy jesli bede miec powtórne Usg a bede miec okres bo bedzie widac ze ja mam okres i mam tampona? moze to dla niektorych byc głupie pytanie ale dla mnie jest bardzo znaczące

badanie USG wykrywa ciaze dopiero po 6tyg od zaplodnienia. nie wiem, jak jest z tym przez brzuch. co do tampona... mysle, ze nie bedzie go widac :D

Gość aga 86
dzieki Ci. mam jeszcze jedno pytanie. otóz zawsze jak brałąm antybiotyki współzyłąm i mimo tego jak na razie nie wpółzyłam dodam ze biore tabletki. i czy takie tableki brane teraz na nerki dopoki ich nie wylecze beda mialy jekis wsływ na skutecznosc tabl. anty. bo zastanawiem sie czy z nich nie zrezygnowac teraz

Gość aga 86
antybiotyki w szpitalu brałam do środy dzisiaj dostałam okres i nowe opakowanie tabl. anty zaczne w środe. a teraz biore w domu urosept. furagine i nospe =. dlatego myśle ze od nowego opskowania te obecne tableki powinny nic nie robic bo to nei sa antybiotyki

Gość aga 86
dziekuje bardzo duzo mi pomogłaś (es) teraz sama juz nie wiem co robic z tymi tabl .anty. czy zrezygonwac z nich czy nie. najwyzej dotat dopoki bede brala ta furagine bede zabezpieczała sie gumką mysle ze nic z tego nei bedzie ja jesli ja skoncze to wtedy tak normalnie bez niczego jak do tej pory