Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaa

Czy karmiąc dziecko piersią szybciej schudniemy po ciąży?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaa

Gość tak to prawda
ale musisz karmić przynajmniej pół roku , nie objadaj się, pij naturalne NIESŁODZONE soki i wodę mineralną. W ciąży przytyłam przeszło 30 kg, po roku zostało mi 5 nadmiaru, po dwóch latach ważyłam 3 kg mniej niż przed ciążą.

Gość tzn jak na odwrót

Gość __lulka__
Moja siostra przytyla w ciazy 17 kg.Pourodzeniu dziecka waga jej spadla o 10 kg,a po pol roku karmienia piersia wazyla juz 2 kg mniej niz przed ciaza.Ale pamietaj o diecie podczas karmienia.

Gość wera111
no właśnie, przecież karmiąc usuwamy też z siebie tłuszcz

Gość __lulka__
wszystko zalezy od silnej woli i nie obiadania sie.Jedne przybywaja w ciazy 30 kg a inne tylko 8 ,bo sie wlasciwie odzywiaja.

Gość do _lulka_
Czytaj kobieto ze zrozumieniem, co właściwie chciałaś powiedzieć? Nie o tym jest ten topik ile kto przybiera w ciąży.Nie masz nic do powiedzenia o karmieniu i utracie wagi podczas tegoż - to się nie odzywaj.

Gość Ja z kolei karmilam bardzo
dlugo mojego synka, bo niemoglam go odzwyczaic od cyca.Schudlam szybko, a wage z przed ciazy odzyskalam po ok. pol roku.Jednak w moim przypadku karmilam za dlugo, organizm przestawil sie zupelnie, a hormony zglupialy i kiedy przerwalam karmienie po 2 m-c zaczelam przybierac na wadze i pojawilo sie nadmierne owlosienie, wasy pod nosem.W tej chwili juz dochodze do siebie, ale jeszcze mi zostaly 3 kg. do zgubienia.Lekarz powiedzial, ze to wszystko przez wydluzenie karmienia, radzil mi zastosowac terapie hormonalna.