Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja_20

Pytanie o krwawienie

Polecane posty

Gość Kaja_20

Witam Mam pytanie odnosnie wystepowania krwawienia po koncu zazywania tabletek. Otoz bralam Microgynon 21 /5 opakowan/ a teraz zaczelam brac Diane35. Cykl zaczelam normalnie tak jak bym kontynuowala Micro. Kochalam sie kilka razy z moim chlopakiem /raz do konca/. Wczoraj mialo wystapic krwawienie no ale niestety nie wystapilo. Zaznaczam ze zawsze mialam regulaminowo w niedziele. Czy mialyscie jakies podobne objawy braku okresu po zmianie tabletek? Zaczynam sie powoli niepokoic.

Gość ja na diane dostawalam
krwawienie z odstawienia 5 dnia przerwy (czesto wieczorem). Mysle, ze dostaniesz. Nie panikuj :)

Gość Monia30
Ja biorę Harmoent - ostatnią w sobotę, w środę już mam okres.

Gość Kaja_20
Dostalam po poludniu i sie ciesze:)

Gość agawa
do kaja_20 brałam Diane-35 przez jakieś 1,5 roku potem nic przez 2 lata. Oststnio byłam na badaniu usg - okazało się że mam mięśniaka w tylnej ścianie macicy. Lekarz powiedział że jest duze prawdopodobieństwo że to włśnie przez Dianę - a konkretnie zawartą w niej końską dawkę estrogenów. Dlatego odradzam jej stosowanie. Są inne preparaty - fakt - droższe ale bezpieczniejsze dla zdrwia -doradzam - porozmawiaj o tym z lekarzem