Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

Gość współczuję tym dzieciom
I dodatkowo "zachwyca" mnie zachowanie Kamelii...następny popis. W życiu stykam się z różnym ludźmi ale nie nazywam ich pajacami, debilami itd. Dopóki ten topik będzie istniał będę sobie tu zaglądać, aby spojrzeć jak zachowują się ludzie kulturalni - tacy jak Kamelia :-D

Współczuję.....a co masz do powiedzenia na temat postów kokolino...Ja wolę czytać wypowiedzi Kamelii...

Gość współczuję tym dzieciom
Anulka...na takie osoby jak kokolino to ja w ogóle nie zwracam uwagi. Przecież na codzień stykamy się z chamstwem, nietolerancją i grubiaństwem. I co - na każdego takiego "odmieńca" mam reagować i kłócić się z nim? To bez sensu.Mnie szkoda na to mojego zdrowia. Omijam takie coś i tyle. Natomiast nie znoszę ludzi pozujących na kogoś, kim w rzeczywistości nie są. I nie będę mówiła ( a raczej powtarzała się) o kim myśle. Normalnym przyszłym mamusiom życzę wszystkiego najlepszego i radości z dzieciaczków.

witam, Anulka odezwij się do mnie na gg. Wcięło mi wszystkie kontakty, pozdrawiam

A ja wpycham sie bez kolejki wszedzie od 5 miesiaca ciazy i by musieli mnie bic zebym z niej wyszla. Ha ha ha. Wszyscy sa chamami to ja tez!

Gość ania jakbys mi sie wepchnęła
to wierz ze bys szybciutko wyleciala z tej kolejki :P

Gość 27-latka
a dlaczego cichodajki?

Gość 27-latka
hmmmm a skąd wiesz?

Gość no ale one myślą
że jak już brzdyl noszą przed soba to nobilitacja się dokonała - pożal się Boże a większość z was myślała ze inni bedą przed nią klękać bo ciężarna pufa idzie - ah ciemnogród

Gość 27-latka
dobre wychowanie powinno tyczyć sie wszystkich----piszę głównie do tych "przeciwników ciążowników szos". Czemu jesteście tacy wstretni?

Gość no ale one myślą
bo kobieta ma byc szczupła a taki brzuchol nie jest kobietą - a jednoczesnie nie jest mężczyzną więc jest śmieciem

Gość 27-latka
ja uwazam, ze właśnie wtedy kobieta jest w pełni kobiecości, niektóre naprawdę wyglądają pieknie w ciąży a tak na marginesie-----dziwny masz tok myślenia:)

Gość no ale one myślą
ty tez.....................wtedy kobieta jest grubym gównem, brzuchatym krążownikiem - jest ohydnaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość wg mnie
piękne te wypowiedzi. Jesteś bardzo inteligentną osobą Ty, która/y najprawdziwszą prawdę o tych ciężarówkach rozleniałych piszesz. Nie znam Cię, ale już wiem, że Cię lubię. A ... jak czytam wypowiedzi tych PUFF, to tym bardziej jestem ZA ABORCJĄ !!!

Gratuluję wszystkim pokroju \"no ale one myślą\' inteligencji. Bez komentarza:)

Gość 27-latka
są różne gusta, ale czemu musisz pisać w taki sposób? inaczej dyskutować nie umiesz? bez wulgaryzmów?

Gość wg mnie
ale jak już wyrodzą w boleściach te swoje paszczury - zobaczycie jakie będą rozjechane: dynia z powodzeniem wleci i wypadnie !

Gość Więc Twoja Matka była takim
śmeiciem jak była z tobą w ciązy pomyślałes o tym? Pewnie nie bo nie widzisz dalej niż sięga Twój mały, maleńki

Gość wg inteligencji
21 lat i już mamą ! powinni cie zamknąć!

Gość 27-latka
21 lat ---- jest już pełnoletnia uwazam że zamykać powinni takich jak "wg mnie" i uczyć ich dobrego wychowania:P

Prpopnuję zaczekac aż połowa naszego społeczeństwa wyginie może wtedy będą nas błagać żebyśmy rodziły bo tak wyidać po wypowiedziach niektórych inteligentów kobiety w ciązy to margines który należy wytluc bez wyjątków.Tak się tylko zastanawiam skąd Ci ludzie się wzięli-ale jestem więcej niż pewna że chyba nie z naturalnego poczęcia bo nie gadali by takich głupot jakie da się czytać ostatnimi czasy.Jeszcze raz gratuluję rozumu i proponuję podróż na inną planetę gdzie biedacy nie będą musieli oglądac brzuchatych stworzeń.miłej pdróży

Gość 27-latka
powtórzcie te obelgi w obecności męża (chłopaka) cieżarnej... ciekawe jak będziecie wyglądać:P

Ewuniu wzięli się z innych durnych topików...nie będę przytaczać jakich... No i to tyle...Pozdrawiam...

kochane dziewczyny; po co sie dajecie wciagac w jakies brudne dyskusje ???? takie plugastwa na pewno nie pisza osoby zainteresowane w temacie tylko szumowiny spoleczne i odszczepiency od szeroko pojetej normy kulturowej takie odrzucanie pileczki prowadzi do eskalacji a dajac im swoja zlosc i dajc upust oburzeniu dajecie im dokladnie to na co licza bonusy udanej prowokacji wiem ze trudno scierpiec w milczeniu ale tez dziwie sie ze na niektore wyjatkowo krzywdzace i zabojcze wypowiedzi jeszcze ktos znajduje jakiekolwiek \'slowo\' do dyskusji... swoja droga ja tez nie moglam scierpiec wczesniej pewnych krzywdzacych opinii o kobietach w ciazy (tak jakby to byl jakis nowy gatunek stworzenia, obarczony najgorszymi przywarami wadami i niegodny niczego - smutno swiadczy o rozwoju i poziomie spoleczenstwa skoro tkwia w nim jednostki zdolne do takich wypowiedzi - ciezarna kobiete powinno sie otaczac szacunkiem i opieka - nosi w sobie przyszle pokolenie) ale wiecie co, czytalam i oczy mi wychodzily ze zdziwienia co za dziwologi pisza takie brednie, a teraz jestem po porodzie juz i wiem ze nie ma co rozmawiac o ciazy z kims kto tego nie przezyl i niejest ciekawy tylko posluguje sie stereotypem. Przezylam sama ciaze i porod i mam swoje zdanie na ten temat i rozumiem inne kobiety i ich czasami odmienne zdanie. Teraz nie mam tyle czasu co przedtem na czytanie niepotrzebnych rzeczy i wpadam tylko na kilka topikow. (serdecznych topikow) Pozdrawiam wszystkie nierozdwojone kobielki i tez juz rozdwojone 🌻

Gość mam 30 lat
mam 30 lat, cudownego męża, pracuję, mam 2 fakultety, podyplomowe, myśle nad doktoratem, świetnie wyglądam i nie tracę młodości na ciążę. I wg mnie prodziecięcy są ludzie na wpół niedorozwinięci. Przykro mi-ale to prawda. Tylko, że wy macie ten obszar mózgu odpowiedzialny za zrozumienie tego -zablokowany niestety. I pewnie zaraz tu jakaś brzuchola wyglądająca na 30 lat więcej z opuchniętymi nogami będzie wykrzykiwać to, co tam jej się w tym móżdżku uroi. Ot - CAŁA PRAWDA

Gość ty 30stka
to ty juz stara dupa jestes he he o jakiej mlodosci ty mowisz?

kochana-2 fakultety to nie wszystko.Jeszcze zatęsknisz za pieluszkami kiedyś-możesz byc pewna.Zwłaszcza jak juz przestaniesz świetnie wyglądać to czegoś w Twoim życiu zabraknie i może byc już za późno.Ja ma 21-wyglądam w ciąży świetnie i zarówno ja jak i mąż cieszymy się z tego mojego slicznego brzuszka.

Gość ja****
Wychodzę stąd, gadajcie co chcecie (i tak wam bzdury wychodzą z tego). Ja tam za gorszym życiem nie tęsknię. Jak wspominałam - nie zrozumiemy się. P.S. kto nie ma dzieci - zawsze wygląda młodo ! Sprawdzone. Weszłam tu tylko przypadkiem, a takie fajne docinki ktoś pisze tym brzusznym damom, że mi sie spodobało prawdy troche dopisać. Pozdrawiam antyciążowców i zmywam się do zdrowo myślących.

do edzia fredzia-nawet nie wiesz jak się uśmiałam po przeczytaniu twojego komentarza :) Nadal smiać mi się chce.Kochany-dziecko planowaliśmy bo jestesmy ze sobą dość długo i zawsze oboje chceiliśmy je mieć jak najwcześniej żeby potem sobie spokojnie korzystac dalej z życia a nie do pięćdziesiatki siedziec w pieluchach.Max 3 lata maluch skończy-idzie do przedszkola,ja wracam na studia i do pracy i dalej wszystko z górki.A jak się ma 170cm wzrosu,wazy 54kg i ma się zajebiste nogi to trudno źle wyglądać:) poza tym w pracy wszyscy nie mogą wyjść z podziwu że w ciązy tak dobrze można wyglądać.Samemu kut..s by ci staną na mój widok:) Pozdrawiam:)

Gość do Ewunia
A dlaczego ty się dajesz sprowokować do takich durnych dyskusji? Czyżby twój poziom? Jak tylko szumowiny na topiku się pojawią to za nimi Ewunia...swoją drogą infantylny nick...i ty masz być matką?