Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaa*

co z orgazmem ?

Polecane posty

Gość kasiulkaaa*

siema dziewczyny! mam pewien problem, może nawet nie problem, ale cos w tym jest napewno. Jestem ze swoim chlopakiem 9 miesięcy,wczesniej mialam partnera jeszcze dlużej, i coś mi się wydaję, że nigdy nie miałam prawdziwego orgazmu. Z moim obecnym facetem jest mi naprawdę bardzo dobrze, nasze współżycie jest bardzo zmysłowe, czasem delikatne czasem hardcorowe, jednym słowem odpowiada i mi , i jemu. Obojgu nam zależy,żeby każda ze stron była w pełni zadowolona i zaspokojona(i tak w sumie jest), ale ja nie mogę 'dojść', i on doskonale o tym wie. Macie podobny problem ? Słyszałam tesh, że dochodzenie do orgazmu przychodzi z wiekiem- ale jakos w to nie wierzę. Napiszcie mi coś, jak to u Was wygląda ? z góry dzięki.

Gość aga 86
ja jestem z chlopakiem juz 2 lata współżyjemy ze sobą 20 miesięcy i do tej pory nie doznałam orgazmu. moj chłopak sie bardzo stara. Zdawało nam sie ze to przez to ze on badzo szybko konczy jednak od czasu kiedy on moze bardzo długo tez nie jest w stanie doprowadzic mnei do szczytu. Staram sie przy tym nie myslec o niczym tylko myslec o obecnej chwili czyli kochaniu sie razem. Ale kiedys nadeszedł taki dzien kiedy to nie myslałam o niczym i zdarzło sie to czego bardzo było mi dłupio bylo mi tak fajnie do pewnego momentu kiedy to nie popusciłam normalnie posikałam sie na brzuszek mojego chłopaka.od tej pory boje sie ze to moze sie powturzyc i podczas sex nigdy nie mysle o tym co robimy ale o tym zeby się nie zsikac! Ostatnio byłam w szpitalu miałam zapalenie narki które ciągnęło sie juz jakis czas i sama nie wieedzialąm ze go mam dopoki nei wziął mnie atak wyleczyłam sie i teraz nie wiem czy dalej podczas sexu tak bedzie. moze to ze tak popuszczałam było włąśnei spowodowane tym ze ja mialam to zapalenie i wlaśnei wtedy popuszczalam? jak myslicie pomózcie mi bo to nie jest przyjemne

Gość Magda 1984
Aga, a co zrobil Twoj facet, ze teraz juz szybko nie dochodzi??? Moj ma podobnie, jest nam super, ale 15 minut i po sprawie, a zalezy nam by udawało mu sie dłuzej wytrzymywac i zeby stosunek trwał i trwał :) Co takiego zrobil, a moze cos bierze albo smaruje. Poradz prosze!!!

Gość aga 86
do Magda 1984 moj chlopak na samym poczatku konczył po kiklu ruchach to nie zadowalało mnie wcale. Ale juz po kilku miesiącahc wszystko sie zminiło on teraz moze i po 20 minut a za drugim to jeszcze wiecej i ja sama sie przy nim koncze. Co zrobiłam otóz bardzo czesto lody i sex kilka razy w tygodniu i to mu pomogło nie wiem czy to po tym ale nic innego on nie stosuje. teraz bardzo jestem zadowolona tylko jednym minusem tego jest to za ja juz nie daje niekiedy przy nim rady i ze zmaczenia musimy skonczyc chociaz on jeszcze we mnie nie skonczył

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aga-czy jestes pewna ze to byl mocz?moze nalezysz do tej grupy kobiet ktore podobnie jak mezczyzni maja ejakulacje przy orgazmie?wydobywa sie taka wodnista ciecz-czasem w duzej ilosci.bo jesli tak to przestan sie obawiac fizjologii.a cos mi to tak wyglada ;-)

Gość aga 86
to wygląda mi na mocz. sama juz teraz nie wiem slyszałąm ze ponoc i kobiety maja tzw. orgazm który sie własnie przejawia tym ze sikają. ale czy ja wiem czy to tak jest i w moim przypadku. teraz to nawet jesli zaczynamy sie kochac z chlopkaiem to juz po kilku ruchach chce mi sie strasznie sikac i pozniej juz nie mysle o sex tylko o tym ze sie moge posikac a jesli przerwie i pojde do lazienki to zbyt duzo sie nie wysikami ja wróce i dalej sie kochmu to dalej mam takie jakies głupie uczucie. myslałam ze to moze jakie obcieranie ze słabo jestem nawilzona ale to i tak nic nie pomogło próbowalismy i z gumką z środkiem nawilzającym i nic fakt nie zawsze sie to zdarza ale bardzo czesto. bardzo chcialabym miec jakas przyjemnosc z sexu a tu co?

Gość Nasti
No właśnie to cholernie niesprawiedliwe!!! Mój Facet za każdym razem przeżywa "ekstazę" a ja tylko mogę się domyślać jakie to uczucie mieć orgazm... Czytałam kiedyś,że każda kobieta ma orgazm łechtaczkowy,a ten "pochwowy" spotyka tylko nieliczne...Hmmm mam nadzieję,że jednak kiedyś mnie to spotka...P.S. Mój Facet bardzo sie stara i zaczyna nabawiać się kompleksów,że nie jest 100% facetem,bo nie potrafi zaspokoić swojej Kobietki:(

Gość agi1414
Ja mam go zawsze moj chlopak sie stara strasznie na 5 razy mialam 3 to sukces w porownaniu do kobiet ktore w ogole nie maja tak to prawie zawsze mamy czesto nawet razem... on na mnie czeka a w tym czasie robi rzeczy ktore sprawiaja mi najwieksza przyjemnosc. Jest czuly i delikatny jak chce, brutalny i ostry... zaleznie w sumie odemnie... jak mi sie zamarzy.... Kocham Go i bardzo mi sie podoba wspolny sex... zwlaszcza ze teraz nie musimy sie martwioc o niepalnowana ciaze poniewaz zazywam tabletki antykoncepcyjne i dodatkowo zabezpieczamy sie gumka... jest cudownie kocham go i nigdy go nie opuszcze jedyny chlopak ktory jest idelanie stworzony dla mnie :)

Gość aga 86
Agi 1414 najwazniejsze ze razem wam sie uklada kochacie sie i jest wam razem dobrze ja tez nei wyobrazam sobie zycia bez mojego chłopaka jest on moim pierwszym ale mysle ze juz i ostatnim bo innego nie che. ale mimo iz bardzo sie stara nie moge miec orgazmu ale mimo tego sex z nim bardzo mi sie podoba

Gość tysiulaaa
Hmm doskonale Cię rozumiem, też bardzo kocham swojego chłopaka i czuje, że to już jest ten jedyny i mimo iz się bardzo stara nie moze doprowadzić mnie do szczytowania. Powiem Ci agi1414 że masz poprostu super pewnie nie jedna z nas zazdrości C itych orgazmów:) Wiem, że to niby przychodzi z wiemkiem ale ja wspołżyje z ukochanym od roku i urozmaicamy seks jak tylko się da i nadal nic. Podniecenie jest ogromne nawet jęki, szybki oddech i dreszcze ale nadal bez szczytowania. Nie poczułam nigdy wyraźnej ekstazy. A może są jakieś pozycje ułatwiające to ? Hmm kobitki i co my mamy z tym zrobić...

Gość kasiulkaaa*
no to nie jestem sama... ;] ale najważniejsze, że jesteśmy szczęśliwe z Naszymi facetami i jednak sex z nimi przynosi Nam przyjemność :) Powodzenia !!!! :P

Gość sari9
Polecam ćwiczyć mięsień Koegla, a napewno bedziecie zadowolone i naprawde pomaga :) a cwiczyc mozna nawet siedzac i czytajac to forum :) pozdrawiam

Gość przyczyna
moga byc 2 rzeczy Po pierwsze kobieta musi "nauczyc" sie orgazmu Z partnerem trzeba dojsc do tego jakie pieszczoty sa dla Ciebie najbardziej podniecajace Wazne zeby nie ograniczac sie do standardow, ktore byly dotychczas a probowac czegos nowego U kobiety jest to normalne, ze nie przychodzi latwo i bez wysilkow..mitem jest, ze przychodzi z czasem - jesli pieszczoty sa nieodpowiednie, mozna nie miec orgazmu Po drugie problem moze lezec glebiej Jest cos takiego jak anorgazmia u kobiet Nie bede rozwodzic sie nad tym ale jak nazwa wskazuje to problem, w ktorym kobieta nie moze osiagnac szczytu z roznych powodow (uraz psychiczny, problemy fizjologiczne i inne) To wymaga wizyty u lekarza I jescze chcialam powiedziec, ze nie ma nic zlego ani gorszego w tzw orgazmie lechtaczkowym :D Jest tak samo przyjemny a juz na pewno nie jakis "wybrakowany" w porownaniu z tym pochwowym..Ja mysle ze nalezy rozmawiac z facetem o swoich nawet fantazjach i probowac czego sie pragnie az znajdzie sie odpowiedni sposob :) Nie traccie nadziej, bedzie dobrze :D I nie kochajcie sie dla orgazmu a dla bliskosci....to o wiele bardziej satysfakcjonujace a kobiecego orgazmu powolutki dojdziecie z partnerem :D Glowa do gory i nie ustawac w probach !! :D:D

Gość a nie przyszlo wam
do tych lebkow, ze milosc wystarczy ? chyba nie, bo wszytskie z was tutaj za jakis czas zmienia facetow, bo ... brak orgazmu ... i tak wkolo macieju ...

Gość ankaa
zdaje mi sie ze ostatnio mialam orgazm, bo kochalismy sie bardzo dlugo i urozmaicenie a jak skonczyl to chyba z 5 minut nie bylam w stanie NIC powiedziec tylko w takim szoku jakby bylam. czy to jest orgazm?

Gość eiwak
kasiulkaaa* -ŚWIĘTA PRAWDA!!!!!!!!!!!seksu nalezy się nauczyć i do tego potrzebny partner , ktory wie jak to zrobić!

Gość AB
Ja z moją kobietą jestem już od 4 lat a uprawiamy sex 3 lata. Zawsze było cudownie i zawsze osiągaliśmy pełen orgazm (często razem). Od pewnego czasu (od 5 stosunków (kochamy się średnio raz na tydzień)) dzieje się tak że moja dziewczyna nie może osiągnąć orgazmu. Próbowałem szybko, wolno, palcem i nic nie przynosi rezultatu. Dochodzi do momętu kiedy już jest jej bardzo dobrze i chce żebym wszedł w nią bardzo mocno a po chwili czar pryska i już nic nie czuje. Kiedyś orgazmy były bardzo intensywne (sąsiedzi narzekali na krzyki) a dziś ... Kompletie nie wiem co się dzieje. Może ktośz Was też tak ma i może ktoś wie o co w tym wszystkim chodzi. Chce sprawić żeby moja kochana kobieta była w pełni szczęśliwa i przeżywała to co kiedyś.

Gość nie wiem ale ja dochodze tylko
w czasie seksu oralnego.

Hej Dziewczyny:) Mam identyczny problem jak Wy. Kocham sie z chłopakiem od 5ciu miesięcy i nic.... zero przyjemności, a o jakimkolwiek orgaźmie moge wogóle zapomnieć:( Faktem jest,że przez te 5 miesięcy wystarczała mi bliskośc z nim, ale teraz też chciałabym poczuc coś więcej...Jedna z Was pisała,ze podniecenie podczas stosunku jest wielkie, jęki, itd, ale nie ma tej przyjemności. U mnie jest identycznie. Moj chłopak nawet myślał,że jak sobie pojękiwałam to było mi tam przyjemnie. Ale musiałam go uswiadomić,że nic nie czuje:( Ja go naprawde baaardzo kocham, jest moim Skarbem i już zawsze chce być z nim, ale żeby jeszcze bardziej czuc bliskośc z nim, chciałabym poczuć chociaż jakiś \"zalążek\" orgazmu, a tu nic.. Poczekam jeszcze-pewnie kiedyś, jak bede sie tego najmniej spodziewala, to to poczuje. Dodam,ze mój chłopak niemalżesz staje na głowie,żebym miała orgazm. Pozdrawam Was

Gość muciusia
hmmm ... wiecie co ... ja mam tak tuż po okresie. za nic nie mogę "dojść"! ale znalazłam na to sposób. wtedy ja przejmuję inicjatywę ... kobieta sama wie najlepiej jak, gdzie i w ogóle. im głębsza penetracja tym silniejsze doznania :-D

Ahhh niestety w moim przypadku jest nieco inaczej. Im głębsza penetracja-tym bardziej chce mi sie siku...:(

Gość for Berna
Spruój w innej pozycji, tak aby penetracja była płytka

Gość Honorcia
Hmm Kobietki wspólczuje wam:) Ja mam chyba najlepiej z was wszystkich. Mam orgazm za orgazmem. i tak mam od pierwszego razu. Nic sie nie uczyłam na ten temat. po prostu mam. A na dodatek jak mam wiele orgazmów to zaczynam sie dusić bo nie oddycham :) Mam nadzije, że wszystkie będziecie miały orgazmy jak ja :)

Gość podpowiem wam..
..pozycję przy której ja mam zawsze ograzm: chłopak siedzi wygodnie a dziewczyna na nim okrakiem, przodem do niego, BARDZO blisko - w ten sposob łechtaczka jest pobudzana. Zycze powodzenia:)

Gość Anabelcia
Zgadzam sie z poprzednia odpowiedzia! Tez w tej pozycji mialam po raz pierwszy orgazm. Osiagniecie orgazmu dla wiekszosci kobiet jest trudne i wymaga duzo czasu i cwiczen. Trzeba poznac bardzo dobrze swoje cialo i jego reakcje.Ja poza tym mam fajne ksiazki o seksie, ktore mi duuuuzo (i nam) daly i pomogly pokonac rozne trudnosci przy seksie. Cwiczenia miesni Kegla jest bardzo wazne!Przede wszystkim nie mozna sie zmuszac do niczego i nie wariowac na tym punkcie. Dobra zabawa, spontan, rozkosz i milosc juz swoje zrobia;) Ja na przyklad mam tak, ze jak juz czuje "to", to chce sama kierowac ruchami i wszelkie jakies ruchy ze strony faceta wszystko psuja! I robie sie wtedy od razu zla hehe;) Mowcie glosno, czego sobie w tym momencie zyczycie. To wazne, zeby nie rezygnowac z siebie i tez moc dzieki temu odczuwac duza przyjemnosc:) Przy orgazmie podczas seksu najbardziej lubie te skurcze, ktore powoduja, ze mam ochote krzyczec z rozkoszy! Och....;)

Gość AB
Ja niestety nie moge się kochać w/w pozycji ponieważ moją kochaną kobietkę bardzo to boli kiedy wchodzę (odpadają wszystkie pozycję kiedy ona na mnie siedzi) może wiecie dlaczego tak się dzieje ? (chyba za dużego to nie mam ;) Mam problem żeby Ją doprowadzić, poradzcie coś !!!

Gość aga 86
wczoraj kochałąm sie z chłopakiem bylo cudownie ale czy był to orgazm nie wiem czy to jest to uczucie. było mi supe. kochalismy sie a chlopak oprócz tego ruszał mi tam poczułam takie miłe uczucie zapomnielam o wszystkim zaceło mnie ściskac i nie moglam wylezec. czy to tak ma wyglądac

Gość kasiulkaaa*
u mnie jakoś coraz lepiej, ostatnio ciągle kochamy się w pozycji "na jeźdźca" i jest naprawdę cudownie!

Gość do agi 86
jeśli ci się wydaje że masz orgazm tzn że go nie masz.

Gość aga 86
a dlaczego go nie miałam