Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaa*

co z orgazmem ?

Polecane posty

Gość AB
Bo jakbyś miała orgazm to byś to wiedziała a nie się zastanawiała. Wierz mi że napewno bedziesz wiedziała że masz orgazm jak go przeżyjesz. Powodzenia

Gość dario21
Mam taki sam problem z moją partnerką!!! wspolzyjemy od dluzszego czasu i ona nie moze osiągnąc orgazmu, ani lechtaczkowego ani pochwowego! strasznie mnie to martwi ze cos ze mna jest nie tak ze niepotrafie sparawic mojej kobiecie takiej wspanialej przyjemnosci jką jest orgazm. staram sie bardzo, proboje wielu sposobow doprowadzenia jej do szczytowania ale nic nie skutkuje. jest jej dobrze podczas stosunku ale nie wystarczjąco. przez to przestaje miec satysfakcję ze swojego orgazmu ktory mam zawsze(naturalnie). dziewczyny to do was kieruje prośbe: prosze napiscie mi jak najlepiej pobudzic łechtaczke tak by moja kobieta osiągnela orgazm!!! bo mam wrazenie ze ona sama nie wie co jej sprawia wiekszą przyjemnosc, stosunek czy stymulacja łechtaczki! blagam o jakis "złoty środek" ktory powinien poskutkowac. z gory dziekuje:*

Z tym orgazmem i wiekiem to ponoć prawda. Trzeba dojrzeć do tego to chyba przez to. W ogóle ostatnio mnie zainteresował temat braku orgazmu bo przeczytałam, że dotyczy on prawie 70% kobiet, co mnie przeraziło. I jak tak grzebałam w internecie to znalazłam informację o LadyLaser, urządzeniu które ma pomóc kobietom zwalczyć ten problem. I tak sobie myślę, że to całkiem nie głupie rozwiązanie. Może któraś z Was ma doświadczenia z tym?