RyjoDeSzambonejro 24 Napisano 5 godzin temu Szopy bo dziś jest ich święto 🦨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano 5 godzin temu Myślałem że jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 20 Napisano 5 godzin temu nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 373 Napisano 4 godziny temu Nie ma czasu. Pierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 4 godziny temu Dziś jest Międzynarodowy dzień kawy i Święto ptaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 24 Napisano 4 godziny temu Swieto szopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 20 Napisano 4 godziny temu sralowany chyba w pracy to nie wyciągnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Audio Phil napisał: sralowany chyba w pracy to nie wyciągnie xd A ty kiedy do pracy? Tylko chlanie i hejtowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 21 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Dziś jest Międzynarodowy dzień kawy i Święto ptaków. Czarna Kawa 39 mhm. Edytowano 4 godziny temu przez Thornwick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 373 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Thornwick napisał: Czarna Kawa 39 mm. Nie drażnij jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 373 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Dziś jest Międzynarodowy dzień kawy i Święto ptaków. Wczoraj był dzień chłopaka a dziś święto ptaka. Jak to się złożyło ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 34 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Czytałam jakies durnoty Bukowskiego i pisał że stare baby które zaczynają przekwitać najlepiej sie roocha bo take dojrzałe śliwki i jeszcze chcą zaciazyc fajne przygody menelskie Edytowano 3 godziny temu przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Nie drażnij jej. Ok, już będę pocichutku i na paluszkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Thornwick napisał: Czarna Kawa 39 mhm. Wolę z mlekiem 1 minutę temu, beziks napisał: Wczoraj był dzień chłopaka a dziś święto ptaka. Jak to się złożyło ciekawie. I jeszcze dziś Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu i Seniorów 🫴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 373 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Thornwick napisał: Ok, już będę pocichutku i na paluszkach. I nie oddychaj za głośno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: Czytałam jakies durnoty Bukowskiego i pisał że stare baby które zaczynają przekwitać najlepiej sie roocha bo take dojrzałe śliwki i jeszcze chcą zaciazyc fajne przygody menelskie U ciebie też się ten proces zaczyna i nadal niczyja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 373 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Wolę z mlekiem I jeszcze dziś Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu i Seniorów 🫴 Dzień Seniora? To muszę to jakoś uczcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 48 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Szopy bo dziś jest ich święto 🦨 A emotka jakiegoś skunksa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 48 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, bamboszki napisał: Czytałam jakies durnoty Bukowskiego i pisał że stare baby które zaczynają przekwitać najlepiej sie roocha bo take dojrzałe śliwki i jeszcze chcą zaciazyc fajne przygody menelskie Tak, każdy słyszał nikt nie widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 34 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: U ciebie też się ten proces zaczyna i nadal niczyja To nawet nie było o tobie purwo, tak się luźno skojarzyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 34 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: U ciebie też się ten proces zaczyna i nadal niczyja Jesteś typowa baba co by kradła dziedzi płaskiej z porodówki no co ja poradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 373 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Tak, każdy słyszał nikt nie widział. Ale oczerniać stare baby można! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: To nawet nie było o tobie purwo, tak się luźno skojarzyło Bo piszesz jedno i to samo. Co ten Moon z ciebie zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 48 Napisano 3 godziny temu Wstawili mi drzwi i jak zwykle nie bez problemu. Czy ja kiedykolwiek coś będę miała bez problemu. Zle rozety zamówili i musieli zamówić raz jeszcze, za jakiś czas dojadą i domontuja je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, bamboszki napisał: Jesteś typowa baba co by kradła dziedzi płaskiej z porodówki no co ja poradzę Po co mi cudze dzieci? Krew z krwi się liczy Idź do Mona na cyberek pusi pusi Dumbusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Ale oczerniać stare baby można! I jeszcze schizofrenicznie twierdzić że nikt ich nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 373 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Wstawili mi drzwi i jak zwykle nie bez problemu. Czy ja kiedykolwiek coś będę miała bez problemu. Zle rozety zamówili i musieli zamówić raz jeszcze, za jakiś czas dojadą i domontuja je Rozety to takie coś jak w katedrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, beziks napisał: Dzień Seniora? To muszę to jakoś uczcić. Ja sobie niczego nie odmawiam ani nie umniejszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 24 Napisano 3 godziny temu Śmiecioki na smietnisko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Rozety to takie coś jak w katedrze? Takie coś na zamek. Niewiem dlaczego tak się nazywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach