Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Zmartwiona*

Mam cysty...czy zajde w ciaze?

Polecane posty

Gość *Zmartwiona*

Mam cysty na jajnikach juz od prawie 10 lat . Okres dostaje moze raz na rok, gora 2 razy w roku. Boje sie cholernie, ze nie bede mogla miec dzieci . Coprawda ginekolog zapewnia mnie, ze nie ma sie czym martwic, i ze brak okresu nie swiadczy o bezplodnosci, mimo wszystko strasznie sie tym martwie. W koncu normalna zdrowa kobieta dostaje okres regularnie co miesiac. Czy ktoras z was tez miala, lub ma takie problemy, a mimo wszysktko bez problemu zaszla w ciaze???? Prosze o rade!!!

Ech ja też miałam problemy z jajnikami i wogóle z babskimi sprawami miałam problemy prawie od dziecka. Ciągle jakies stany zapalne, nieregularne miesiączki itp. - a po pigułkach anty- to już mi się wogóle wszsytko rozregulowało - miałam plamienia zamiast okresu i wszystko tak beznadziejnie nieregularnie że coś okropnego. Albo na przykład cały miesiąc plamienia a potem zero okresu. Do tego robiły mi się torbiele na jajnikach. A teraz jestem w ciąży - rodzę we wrześniu, narazie odpukać jest wszystko dobrze i mam nadzieję że tak już zostanie. Głowa do góry - na pewno się uda:) Trzymam kciuki i buziaczki

Gość Ona 23
znam takie co zaszly.. glowa do gory :)

Gość *Zmartwiona*
Dziekie, jestescie kochane!!!! Juz mi lepiej :)!!!