Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Zmartwiona*

Mam cysty...czy zajde w ciaze?

Polecane posty

Gość *Zmartwiona*

*Zmartwiona* Mam cysty na jajnikach juz od prawie 10 lat . Okres dostaje moze raz na rok, gora 2 razy w roku. Boje sie cholernie, ze nie bede mogla miec dzieci . Coprawda ginekolog zapewnia mnie, ze nie ma sie czym martwic, i ze brak okresu nie swiadczy o bezplodnosci, mimo wszystko strasznie sie tym martwie. W koncu normalna zdrowa kobieta dostaje okres regularnie co miesiac. Czy ktoras z was tez miala, lub ma takie problemy, a mimo wszysktko bez problemu zaszla w ciaze???? Prosze o rade!!!

Gość *Zmartwiona*
Blagam, pomozcie, bardzo mi na tym zalezy!!!!!!!!

Gość *Zmartwiona*
A wiec nikt mi nie chce pomoc :(?? To smutne :(.....

Gość zazara
dziewczyno idz do porzadnego lekarza. bo to nie jest normalne co piszesz

Gość masz zespol policystycznych
jajników (POCS) Wpisz to sobie w wyszukiwarce kafeterii, to Ci wyskoczą o tym topiki. Powinnas sie leczyc hormonalnie. Najlepiej idz do endokrynologa.

Gość aranżacja
posiadanie cyst na jajniku to czasowa niepłodność,więc nie zajdziesz w ciąże na pewno-taka czasowa nie płodność prowadzi nie lecZOna do całkowitej nieodwracalnej bezpłodność. Powinnaś i to jak najszybciej po badanich hormonalnych rozpocząć leczenie odpowiednimi hormonami w zależności od wyników badań hormonalnych-Lekarza zmień jak najszybciej, bo chyba się z powołaniem pomylił!!!!!!!!!

Gość aranżacja
a bez badań hormonalnych i usg jajników nie można stwierdzić czy masz zespół policystycznych jajników

Gość daremna
biegnij do lekarza, to nie jest śmieszne mam znajomą, która przez to wylądowała na stole operacyjnym a można to we wczesnym stadium wyleczyć tabletkami lub laparoskopowo

Gość włos się jeży
do jakiego Ty konowała chodzisz ???? Zmień tego pseudo-lekarza na normalnego i to jak najszybciej. Szansa na dziecko napewno jest ale przy normalnym leczeniu. Nie lekceważ tego bo im szybciej tym lepiej.