Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titilar

Okres zniknął!

Polecane posty

Gość titilar

Mialam 3 miesięczną przerwe w tabletkach.Wczoraj dostalam 3 okres, lekkie plamienie i wzięłam 1 pigułke z nowego opakowania.To było wieczorem, a dzisiaj okresu nie ma! nie wiem co sie dzieje? zniknął? Czy może to nie był okres? co robić? Co się dzieje? czy ktoś miał podobnie?

Gość mimi...
ja tez tak kiedys mialam, wiec spokojnie robilam przerwe, i dostalam tez 3 okres wieczorem, wzielam tabletke i zniknal!! juz poznym wieczorem nic nie mialam, nastepnego dnia zupelnie nic... moze sie tak zdarzyc, badz spokojna :) pozdro:)

Gość lolololololololollo
to było pewnie zwykłe plamienie

Gość titilar
Jestem lekko przerażona, pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło...Okres był gwarancją, że nie jestem w ciąży, a teraz był przez godzine i "jak ręką" odjął...Troche mnie uspokoiłaś:) Dzięki, a teraz brac opakowanie do konca? po nim dostane normalny?

Gość titilar
Nigdy, ani w trakcie brania, ani bez tabletek plamienia nie miałam...Teraz był juz 30 dzien cyklu (czyli powinien juz wystapic dwa dni wczesniej), brac dalej?

Gość mimi...
titilar jak czytam to co piszesz to tak jakbys o mojej sytuacji pisala!!!! dokladnie tak mialam!!! tez jakos kolo 30 dnia czyli deczko pozniej niz zawsze... wez opakowanie do konca, normalnie i dostaniesz okres (z odstawienia jak to po tabletkach). Wszystko sie unormuje, moj okres trwal godzine lub dwie, wzielam tabletke i jak reka odjal!! zniknal. nie martw sie, chociaz ja tez stresik przezywalam, bo nigdy w zyciu mi sie nic podobnego nie zdarzylo, wszystko jak w zegarku. No ale niestety przekonalam sie ze jednak i takie sytuacje sa mozliwe, basz spokojna, skoncz opakowanie i bedzie dobrze. To sie zdazra:)

Gość ja tez tak mialam
i w ciazy nie jestem