Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje

ZAJRZYJCIE TU KONIECZNIE !!!!

Polecane posty

Gość co sie dzieje

Podaje linka do strony ktora wprawila mnie w oslupienie ,caly serwis zreszta tez!!!!!Czyzby byla to jakas katolicka witryna ?!?!?!??!?!?!

Gość co sie dzieje
Link do strony nie dziala wiec pozwole sobie skopiowac SKUTECZNOŚĆ PREZERWATYWY Jako środka antykoncepcyjnego: Zawodność 5 - 20% - oznacza to, że w ciągu roku od 5 do 20 % par pocznie dziecko pomimo stosowania prezerwatywy. Para małżeńska może począć dziecko tylko w czasie wspólnej płodności, wynoszącej 3 - 5 dni, ale nawet do 7 dni w cyklu, bez względu na to jak długo trwa cykl. Zawodność prezerwatywy jako środka antykoncepcyjnego wynosząca 5 - 20% odnosi się tylko do dni płodnych, a więc do 36 - 91 dni w ciągu roku (tyle trwa wspólna płodność pary małżeńskiej w ciągu roku, przy założeniu, że u kobiety może wystąpić średnio 12-13 cykli w ciągu roku). Kobieta / 36-91 dni w roku / 5-20% zawodności. I dalej ........................ PREZERWATYWA POD MIKROSKOPEM Lateks jest materiałem, z którego wytwarza się wiele przedmiotów gumowych, np. rękawice czy balony. Jedną z cech tych przedmiotów jest możliwość rozciągania. Rozciąganie umożliwiają istniejące w gąbczastej strukturze gumy lateksowej otwory zwane mikroporami. Rozciągając gumę, powiększamy naturalnie występujące w niej małe otworki. Zazwyczaj pojedynczy por w prezerwatywie ma średnice wielkości 5 mikrometrów. To dużo, jeśli porównamy ją z wielkością plemnika - 3 mikrony, wirusa herpes - 0,3 mikrona, HIV - 0,1 mikrona, chlamydia - 1,5 mikrona, bakterii kiły - 1 mikron, rzeżączki - 0,5 mikrona. A przecież w prezerwatywie jest wiele mikroporów. Jak do tej pory, mimo usilnych prac w laboratoriach koncernów chemicznych, nie udało się wyprodukować takiej prezerwatywy, która nie miałaby mikroporów i żadnych wad. Wydaje się, że jeśli ma się ona rozciągać, to zawsze obecne w niej będą mikrootwory.

Gość nikt z was
gumek nie stosuje czy jak ???

Gość kasiulkaaa*
ja jakoś przez 2 lata na gumkach leciałam i nie zaciążyłam, więc to chyba nie jest aż tak wiarygodne i niebezpieczne.

Gość ja tez ich uzywalam
I dlatego jestem w MALYM szoku ...

Gość aewa
a myslales ze co?:classic_cool:

Gość no i nie wpadlam
a tu takie rzeczy smieszne czytam !!!Ki czort to wymysla ?