Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to znowu ja

KOCHANE MAMUSIE!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem i jak juz konczyl to zobaczylismy pelno krwi. on powiedzial,ze to dlatego,ze bylo tak ostro i...zreszta wiecie o co chodzi, i moze cos tam sie w srodku zrobilo. tylko ,ze jak chwilke po tym kapalam sie to razem z krwia wyplynelo mi cos podobnego do takiego skrzepu jak w trakcie okresu, tylko,ze bylo mniejsze i jasniejsze. dziewczyny- wiecie co to wszystko moglo oznaczac?? czy to mozliwe,ze bylam w ciazy i poronilam???????? moj chlopak powiedzial,ze musimy isc do lekarza, ale moze ktoras z was zna odp.na to pytanie lub przezyla cos takiego....

Gość dżizas dziewczyno
ja nie wiem co to było ale z opsiu to lepiej żebyś jednak poszła do gina bo to może być cos poważnego dla twojego zdrowia...pierwsza mysl moja była taka, że to faktycznie może poronienie??? lepiej idz do gina nie zwlekaj.

moja pierwsza mysl byla taka sama, chlopak zapewnial,ze to nie to, ze to pewnie cos tam w srodku sie podraznilo, ale powiedziala,ze i tak musimy isc do lekarza, ale ja boje sie,ze to jednak moglo byc poronienie, mysle,ze on tez sie tego obawia,ale zeby mnie nie denerwowac powiedzial tamto...